2010. november 24., szerda

Levike a helyén alszik - most még...

..viszont 20:10-től ott van, evett és szépen el is aludt kb fél óra alatt. Egyszer sírt fel eddig, akkor 22:20 volt, de egy kis simogatás elég volt, hogy visszaaludjon. Elindultam pedig, hogy csinálok repetát, de mire kimostam a cumisüvegét, addigra csend lett. :)
Délután Levike aludt kb 40 percet, Livike jó, ha 20-at. Ahogy befejeztem itt az írást már fel is ébredtek. :( Hiába feküdtem melléjük, próbálkoztam mindennel, nem használt. Levike még pihengetett rajtam fekve kb 2 percig, de utána felkelt és játszani kezdett. :)
Úgy látszik az esti "normális" alvásnak a délutáni rövid idejű alvás a feltétele. :(
Pedig azért ebben a korban még nap közben egyszer még kellene egy jó nagyot aludni, nem?
Na már mindegy, ez ma így alakult.
Jó lenne, ha nem csinálnának belőle rendszert, mert így semmire nincs idő nap közben. :( Vagy valamit valamiért? Ezt gondolhatják? :) Ha nap közben sokat alszanak, akkor este van későn elalvás. Na nem húzom-nyúzom, haladjunk tovább, mert késő van.

Végülis nincs sok írni való a nap további részéről...
Játszottunk, majd 15 óra után jött Mama, hogy el tudjak menni a postára meg a boltba, (Spar és kisbolt), majd ahogy hazajöttem Ő ment is a dolgára, újra játék következett. Még Mamával ettek a gyerekek szőlőt, én 17:40-kor adtam uzsonnát, jól és sokat ettek szerencsére, közben ment a folyadék is nap közben, gyümölcslé és tea formájában.

Apa 18:15-kor ért haza, volt közös játék, végre ki lett cserélve a karám-elem talpa, amit folyton leszednek, mert meg volt szakadva a menet, pontosabban nem is volt már benne a menetes rész. A csavaros részt is megoldotta Apa valahogy, tett rá mégegy anyacsavart, vagy valamit, nem is néztem. Kíváncsi leszek, meddig fog ki a gyerekeken a dolog. Nagy szerelők ám! :))) A talpat megoldják szerintem már holnap, mert rájönnek, hogy bár egyből lehúzni nem lehet, de le lehet tekerni. Nem tudjuk olyan szorosan meghúzni, hogy ne lazuljon ki előbb-utóbb. A csavaros rész meg majd kiderül meddig bírja. :)) Tudnám miért tartott ezt ilyen sokáig megcsinálnia. Naponta ezerszer mérgelődtem, veszekedtem a gyerekekkel ezek miatt, és csak most jutottunk el eddig, hogy legyen valami előrelépés. :(

Gyorsan eltelt az idő fürdésig, a joghurt evés ki is maradt, mert mikor eszembe jutott már lehetett is fürdetni.
Álmosak és nyűgösek lettek a végére, nem húztam-halasztottam a dolgot. Időben, 19:40-kor kezdtük a fürdetést. Apa Livikét vitte, érdekes módon Nála kell kicsalogató tárgy, Mamánál nem... :) Nem baj, nem visított, az a lényeg. :) Levikét én fürdettem, de a törölközés felénél át kellett adnom Apának, mert nagyon rugdosott Levike... nem értem miért csinálja ezt egy ideje. Fürdésnél még semmi baja nem volt. :( Szerintem nem akart még kijönni, vagy nem tudom. :(
Gyorsan megágyaztam, rendbe tettem a fürdős cuccokat, majd mindenki ment a saját helyére. :)
Levike ágyába már előre bekészítettem a Livike paplanját, mint tegnap is, eleve úgy fektettem le. Mostanában nincs is baj a lefekvéssel, később szokott kikéredzkedni, de eddig (kop-kop) szerencsére még a helyén van!
Lekopogtam, úgylegyen! :))
Én meg menjek már aludni....
Újabb netes "függőség"-et találtam, vagy talált rám: EZ. Hát komolyan, nagyon sok a hasznos infó, de némely kérdés és az azokra adott válasz egy kabarénak is beillik. :)) Egy baj van vele: nagyon sok időt el lehet az oldalon tölteni, szinte észrevétlenül.

Mára ennyi, megyek aludni... :)
Holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)