2010. november 27., szombat

... és a folytatás

Délig játszottunk, majd kicsit húzni akartam az időt az ebédig, mert Mama gulyáslevest főzött, és mondta, hogy majd hoz a gyerekeknek. Szerencsére volt még tegnapról almafőzelék, amit 12:05-kor elkezdtem adni Nekik, mert már nem tűrtek, muszáj volt. :) Levike elég sokat megevett, Livike épp készült kiborítani az egészet meg szétkenni mindenhová - de azért evett Ő is belőle - amikor jött Mama a finom levessel. :)) Abból is ettek mindketten, majd 12:45-kor le is tettük Őket aludni, mert már nagyon álmosak voltak.
13:15-kor épp be akartam menni, hogy ebédelünk, beléptem a szobába, hogy bedugom a bébiőrt, de abban a pillanatban Livike felállt, sírni kezdett, majd Levike is, úgyhogy még nem aludtak, csak csendben voltak. :( Hiába próbáltam nyugtatni, lefektetni, bármit tettem, nem voltak hajlandóak elaludni. :( Mit tudtam tenni? Kivettem Őket, hogy játsszanak és bementem kajálni, a már bedugott bébiőr mellett...
Szépen elvoltak, azzal nem volt gond, csak azzal, hogy nem aludtak ma SEMMIT! :(
Gondoltam, hogy a délután és az este kész káosz lesz, álmosak, nyűgösek lesznek, plusz még rátesz egy lapáttal az is, hogy ma nem tudtunk kimenni levegőzni. Szellőztettem sokszor, de az nem ugyanolyan. :((

14:30 körül Mamával elmentünk a Corába, Papa volt a gyerekekkel közel két órán át, mert bár siettünk és szinte semmit (!) nem néztünk meg, így eltelt az idő, hogy 16:20 lett, mire hazaértünk. :( Még indulás előtt csináltam 120 ml tápszert, hogy adjunk egy újabb esélyt az alvásra, de másodjára sem sikerült.
Egy ideig eljátszottak az ágyaikban, majd kivette Őket Papa és játszottak közösen, egymással, jól elvoltak. Mikor beléptem teljesen meglepődtem, hogy nem volt kupi, nem voltak széthajigálva a dolgok, mint máskor...! Gondoltam Papa gyorsan elpakolt, amíg beértünk, de azt mondta, hogy nem kellett, így volt végig a szoba. :)

Csináltam gyümölcspépet, aminek kb a háromnegyedét ették meg, majd játszottunk... Mama is itt volt, de Papa már bement, amikor 17:10 körül hazaért Apa is! :)
Mama elég nehezen tudott bemenni, mert folyton utána sírtak, kiabáltak mindketten, nem volt elég, hogy én bent voltam...:( Végül csak be tudott menni.

18 órakor kaptak uzsonnát a gyerkőcök, jól ettek, bár azt hittem éhesebbek lesznek...
Játszottunk még egy ideig, majd korábban kezdtük a fürdést, hisz' úgysem aludtak, majd talán hamarabb elalszanak este, ha már készen leszünk.
19:45-re már mindketten meg voltak fürdetve, úgy tűnt el is alszanak, bár vagy fél órán át még hallottam a cuppogásokat a kajájukon. :)
Végül elaludtak, de Levike kb 10 perce sírva ébredt, nem maradt, hiába adtam kaját még, lefektettem, simogattam, nem volt jó. Kikéredzkedett. Apa kivette maga mellé és így már alszik is. Remélem le tudom tenni éjszakára...
Livike picit megébredt a sírásra, de alszik tovább.. :)

Ennyi lenne mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)