2010. november 26., péntek

Pár szó még mára

A délutáni alvás közel két órásra sikerült mindkettőjüknek, úgyhogy nem lehet okom panaszra. 14:25-kor ébredtek mindketten. Kicsit sírtak, de hamar meg lehetett őket vigasztalni, úgyhogy nem volt gond. :)
Telt az idő, játszottunk, viszonylag normális keretek között, úgy igazán mérges is csak már este felé lettem, amikor folyton a tévét kapcsolgatta Levike, valamint az épp összeszedett - és kiválogatott - építőkocka és formabedobó elemeket szépen egy mozdulattal összekeverte Livike. :) Egyébként elég jók voltak ma, majd holnap biztos nem lesznek azok, ez így szokott lenni. :)

A gyümölcspépet 17 óra körül adtam, meg is ették mindet! :) Nagyon hirtelen lettek éhesek, de legalább megették az utolsó kanálig. :)))
Uzsonnát 17:45-kor adtam, azt is jól ették szerencsére....

Mama 18:45 körül jött le, közben én ettem, majd játszottunk, bejött Papa is, telt az idő, játszottunk, majd készülhettünk is a fürdésre, amire 19:40-kor került sor.
Livikét Mama fürdette, minden rendben volt. Semmi visítás, hiszti, mintha kicserélték volna a Lányt. Na, majd holnap este kíváncsi leszek, hogy Apánál mit művel. :) Egyébként mindketten álmosak voltak már, nem is kicsit, ahhoz képest, hogy 2 órát aludtak, ez fura volt.
Levikét én fürdettem, rendben volt minden Vele is, kivéve a törölközést, úgyhogy Mama törölte és öltöztette, de szerintem ha minden kötél szakad, meg tudtam volna csinálni, mert már vigyorgott, de közben hisztizett is. (a vigyorgás azért volt mert csikis részt érintettem a törölközővel:D) Így viszont megágyaztam, elpakoltam idekint, minden rendben volt és a gyerekek az ágyaikban voltak már 20 óra előtt. :)
Levike a film kezdetén már állt az ágyában, negyedidőben kb ki kellett vennem, ekkor Livike is elkezdett balhézni, de végül Őt sikerült megnyugtatnom és maradt a helyén, de mindketten kaptak repetát. A film után kijöttem, de alig 5 perc múlva Levike visított, úgyhogy bementem, mutogatott az ágyra, hogy feküdjek oda és legyek ott! :)) Így ott voltam... :) Néztük a Megasztárt, de azért 21:40 körül, amikor Levike elaludt kijöttem... annyira nem érdekel, hogy folyamatosan nézzem, hallom így is, néha megnézek egy-egy előadást, a végét viszont nem szoktam kihagyni, és nem azért mert mazochista lennék... Nem, nem szeretek sírni, de a végét mindig végigbőgöm, függetlenül attól, hogy ki esik ki, hogy szerettem-e vagy sem, nekem nagyon megható a búcsúdal, de ezt már azt hiszem írtam. Aki már eddig eljutott, az már nyert... :)

A gyerekek azóta is alszanak, Levike még a mi ágyunkon, ha megyek aludni majd megpróbálom letenni, ha nem sikerül marad ott... Végülis miatta húztam csak ki ma az ágyat.. egyedül elférnék simán is... de tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis hálótárs lesz Levike, hát úgy látszik előbb lett az. Meglátjuk, marad-e éjszakára, vagy alszik pár órát a saját helyén is. :)

Ennyi lenne mára, holnap jövök valamikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)