2010. november 3., szerda

Eddig elég jól telt a nap. :)

Kezdjük azzal, hogy Levike tegnap este egyáltalán nem kéredzkedett ki az ágyából, aludt reggel 6-ig Livikével együtt. :) (Az a 6 óra lehet, hogy csak 5 volt... még mindig nem tudom kinézni a telefonomon a számokat. Vagyis az 5-6 és a 3-8 a nagyon összetéveszthető számomra ebben a formában, ahogy a telefon kijelzi.:( )
Nincs is sok jelentősége, hogy mikor volt ez, kivettem, aludtunk tovább.
7:30-ig tartott ez az állapot, ekkor már Livike is fent volt, Levike is élénken üldögélt és mászkált rajtunk, úgyhogy eddig tartott a ma reggeli alvásunk...

Gyors rendbe rakás, rend rakás, telt az idő ahogy szokott. Bár ma nem voltam olyan csúszásban szerintem. :) Apa 9 óra körül kiment horgászni...
A gyerekekkel játszottunk, Ők maguk is jól elvoltak amíg tettem-vettem, majd 11 órakor elindultunk babakocsival a játszótérre, megint csak mi hárman.
A játszóteret egy kerítés választja el a bölcsődétől. Épp kint voltak a gyerekek, ment az ismerkedés a kerítésen keresztül. :) Volt két kis 3 éves fiú, Ők nagyon közlékenyek és barátkozók voltak, és nem értették, miért nem válaszolnak Leviék, ha egyszer Ők kérdeznek... :))) Integetés, sziázás persze volt a mieink részéről is. :))
Hamarosan pár percre jött egy másik anyuka két gyerekkel a játszótérre, de nem maradtak túl sokáig, újra egyedül voltunk. Livike is szívesen csúszdázott most, de azért fél kiló homokot ma is hazahoztunk. :D
Mama is utánunk jött kb fél óra múlva, így összesen egy órát voltunk kint.
Haza jöttünk, dél volt éppen...
Szokásos kézmosás, öltözés, kaja előkészítés, stb...
12:20 körül elkezdtem adni az ebédet, ami ma igazi felnőtt kaja volt!
Először kaptak húslevest csigatésztával és zöldségekkel, nem turmixolva csak apróra vágva, ezt nagyon ették, ami nagy szó, mert tőlem fogadták el és nem maguk akarták enni, hanem én adtam a szájukba. :)
Ez után a tegnap esti sikerből kiindulva kaptak megint töltöttkáposzta belsőrészt (vagyis a rizses darálthúst), Livike a végén már levessel kombinálva ette (ez már a második adag leves volt akkor), már Mamától, mert közben szóltam, hogy ha tud jöjjön segíteni, mert a töltelék falatkákat nem nagyon akarták enni a gyerekek. Először legalábbis. :)
Közben én bementem teregetni, majd mikor kijöttem még mindig ettek, volt még krémtúró is, előtte pedig gyümölcslét ittak pohárból, Mamától. :)
Azt hiszem ma igazán kitettek magukért az ebédet tekintve, sokat és ügyesen ettek! :)

13:05-kor tettem le Őket aludni egy kis tápszerrel, el is aludtak mindketten szinte rögtön.
Livike már fent van, de még csendesen nézelődik, pár perce ébredt. Ha meglát, tuti visítás lesz....

Itt tartunk most.
Este jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)