2010. november 10., szerda

Szerda

Az este Levikét 0:15 körül tettem le a helyére, ott el is aludt hamarosan. Nem tudom meddig, de valamennyit aludt az ágyában is, utána viszont ki kellett vennem mert sírt, sőt még Livikét is felébresztette, de szerencsére Ő simán visszaaludt, Levike pedig közöttünk aludt reggelig.
Reggel 8:20 körül ébredtünk, kivettem Livikét is, mindketten bevackolták magukat mellém jobbra és balra is, onnan nézték a tévét és közben bújtak hozzám... :))
Jól elvoltunk, úgyhogy 9 óra lett, mire felöltöztettem Őket és ehették a kajájukat.

Ma szinte egész nap esett az eső. Délután állt el valamikor. Az időjárás miatt a levegőzés ma kimaradt, jobb híján maradt a szellőztetés...
Apa ma 12-re ment dolgozni, hamar eltelt az idő az indulásáig.
Játszottunk a gyerekekkel, közben főtt az ebédjük, majd 12:20 körül el is kezdtem adni Nekik. Ettek-ettek, de nem eleget. :( Közben jött Mama is, Ő borsólevest és tejberizst főzött, a gyerekek is kaptak mindkettőből. :) Levest ebédre, rizst uzsonnára. :) Túrórudi, gyümölcslé, majd 13:40-kor alvás következett.
Mamával gyorsan megebédeltünk, ki kell használni az időt, amíg alszanak. :)

Livike 14:45-kor ébredt, pont előtte mondtam Mamának, hogy letelik az egy óra, Livike mindjárt kel... erre fel is sírt. :)
Gyorsan kijöttem, kivettem, bújt belém, pedig nem igazán szokott.. szinte elaludt a vállamon, ahogy fogtam. Leültem a kanapéra, akkor valami nagyon kitekeredett pózban - félig hason fekve, de a feje az ölemben volt furcsán-ferdén - még pihengetett, majd kényelmesebb helyzetbe került: hanyatt fekve félig az ölemben feküdt, aludt is egy picit! :))
15:20 körül jött be Mama, Livike még akkor is ott aludt, bár már nem az ölemben, hanem rendesen az ágyon, mellettem.. :)) Ilyen pici kora óta nem volt, hogy így aludjon... :))
Nem volt ez mély alvás, rögtön fel is ébredt, Vele együtt Levike is, úgyhogy innentől kezdve nem volt már alvás, játék volt és lefárasztás. Szerintem Mama jobban elfáradt, mint a gyerekek, bár ami azt illeti már alszanak, pedig ilyenkor még nem igazán szoktak. :)
Mama itt volt fürdésig, amivel 20:15 körül végeztünk.
Addig pedig volt játék, szőlő evés,- én letudtam egy gyors posta-gyógyszertár-kisbolt kört közben - játék, hancúrozás, tejberizs evés, újabb sok-sok játszás, közben bejött Papa is egy időre, mégtöbb játszás...., 19 óra körül joghurt evés, 19:50-kor fürdés.
Hogy újabb mondat is legyen: Livikét Mama vitte, minden rendben volt, Levikét én fürdettem, Vele is rendben mentek a dolgok, bár az öltöztetést Mama végezte, hogy én meg tudjak ágyazni, ne legyen nyekergés Levike részéről a kiságyban.
Először a helyére tettem, de egyből felállt, fogta a kutyusát, a kajáját és kéredzkedett kifelé...
Kivettem, 10 percen belül aludt is. Livike is, de Ő a saját helyén.
Megnéztem a filmet, majd kijöttem, hogy megírom ezt...
Végeztem vele, ki akartam posztolni, erre elszállt több, mint a fele, azért is van a vége már ennyire összecsapva, hosszú, felsorolás szerű mondatokba összeszedve. Nem volt kedvem újra írni a délutánt, addig megvolt, hogy Livike az ölemben aludt.. :( Na mindegy, a lényeg így is benne van. :))

Ennyi lenne mára, bár szerintem lesz itt még ébredés Levike részéről, még nem mertem a helyére tenni...
Holnap jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)