2011. augusztus 9., kedd

Üdvözlet Bogácsról! :)

Itt vagyok már 11óra óta kb. Gyorsan bejelentkezem, elég lassú a Pannon internet, ez még nem lenne gond, csak épp otthon hagytam a vezeték nélküli egerem USB csatlakozóját. Benne maradt a laptopomban:(( A touchpaddal meg eléggé szerencsétlenkedek... arra még nem igazán jöttem rá, hogy pl görgetni hogy lehet vele...

Éjjel egyébként minden rendben volt. 6:30-kor keltem, de már fent voltam 6 óra óta, nem kellett ébresztő..:) Livike ébredt csak fel, kért tejet, de nem akart vissza feküdni.:(
7 óra után indultunk Papával az állomásra, megvárta míg elindul a vonat.....
Sima utam volt, a hatvani átszállás is rendben ment, Mezőkövesden fél órát vártam a buszra, addig Mamával és a gyerekekkel beszélgettem telefonon.:)
Eddig minden rendben van otthon, de ahogy láttam, Mama már írt is! :)
Livike most ébredt, épp beszéltem Mamával, amikor felsírt.

Velem nincs semmi különös, először bementem Apához, majd együtt eljöttünk a szállásra. Több faház van itt, csak ágyak vannak meg egy asztal és terasz asztallal és paddal. Szemben van a központi épület, zuhanyzó, wc, konyha, társalgó tv-vel, stb.
Az általános állapota... hogyismondjam... nem a legmodernebb, de a célnak megfelel. Főleg Apának volt jó, mert csak aludni kellett, de nekem is jólvan ez. Hamar el fog telni úgy is az idő.
Voltam boltban, utána vettem egy fürdőruhát akciósan, hátha bejutok a strandra is, bár most eléggé fúj a szél, amúgy jó idő van, süt a nap is. :)

Nagyjából ennyi, nem írok sokat, mert nehéz, annyira picik a billentyűk Papa kis laptopján, hogy nem tudok normálisan gépelni, csak két ujjal..:D Persze ezt is köszönöm, hogy ide adta, nem cipeltem volna az enyémet... :))
Ja és ugye mobilnet, nem űgy van, mint otthon, hogy akár éjjel nappal rajta lehet lenni. Az akksi is le akar merülni, úgyhogy megyek is és felteszem bent töltőre. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)