2011. augusztus 11., csütörtök

Szívesen...

Nem kell ezt megköszönni, maradhattatok volna tovább is, csak rossz volt az időzítés!
Tudom, nem rajtatok múlott...de majd jövőre már talán nem leszünk ilyen nagy munkában és akkor több időt tudtok nyaralni. Remélem, hogy még sokáig tudok segíteni, ha csak ilyen keveset is, de úgy gondolom, hogy a semmitől jobb! :)
Én mindig ilyen alvó voltam, amikor Te kicsi voltál is, ha csak hangosabban szuszogtál, már arra is felébredtem és mai napig is felébredek minden neszre. Egyrészt jó, másrészt nem, mert álmos maradok! :)
Én igazából nem tudok olyan jól írni mint Te, ahogy eszembe jutnak a dolgok úgy írom le, mert sok minden más is van a fejemben, no, meg gyakorlatom sem nagyon van ebben a Blogolásban! :)
Azért örülök, hogy érdekli az Embereket az is, amit egy Mama ír le! :)
Azt azért tudni kell aki olvassa, hogy én nem olyan Mama vagyok, aki kényezteti az Unokáit, hanem én ugyan úgy nevelem, mint annak idején az én lányom.. :)
Akár hogy Imádom Őket, ha rosszat csinál én nem nézem el...jár a büntetés érte.
Vicces, de nagyon tudják, hogy ha velem vannak, rosszat csinált, már megy a bünti sarokba, vagy oda áll elém, hogy csapjak a kezére, vagy a fenekére! :) Annyira édesek olyankor is, de muszáj a büntit megadni, mert így tanulja meg, hogy mit szabad, mit nem! Egyszóval...Imádnak...de tartanak is tőlem, ha kell! :) Ha látják, hogy nem vagyok nagyon határozott és komoly, akkor persze nem! :) No, ez csak úgy egy kis kitérőnek írtam le! :)
Az, hogy nálam jobban elvannak, jobban szót fogadnak, az azért is lehet, mert kicsit tudom őket "zsarolni" azzal, hogy ha nem fogadnak szót, vagy nem alszanak el, akkor ott hagyom őket..:)
Így volt ez a két és fél napban is, és ezért is voltak jobbak! Persze volt időszak, amikor nálam is próbálkoztak de néha hagytam is őket, mert olyankor úgy sem lehet velük bírni, amíg ki nem jön belőlük a rosszaság! :):)
No, bocsánat ha hosszúra sikeredett a Szívesen, de egy Mama már csak ilyen, hogy fecseg...fecseg..és .....! :)
Jó éjszakát kívánok! :)
Én már aludtam délután is, igaz, hogy Moziba akartam vinni a Papát, (apát) , de beájultam! :)
Most megyek és folytatom...:)
Remélem, hogy alszanak az én kis kincseim! :)
Edit Mama...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)