2011. augusztus 10., szerda

Délelőtti események...

Amint reggel írtam, eléggé zsúfolt volt telefonilag is és ügyfelek is ide jöttek!
Elég szépen eljátszottak egy darabig! Mondtam nekik, hogy 11.oo-után kimegyünk, addig bírják ki! Igazából nem nagyon akarták, egyre nyűgösebbek voltak, nem úgy mint tegnap. Épp álltam fel az asztaltól, hogy összepakolunk és átöltözünk és megyünk sétálni, amikor bejött még egy telefon, ami eléggé zűrös volt, Ők pedig igazán nem voltak most toleránsak, ott ordított mind a kettő a fülembe! A telefonból persze szinte semmit nem hallottam, mire pont haza jött Papa alkatrészért, így ki vitte őket úgy ahogy voltak. Végre lebeszéltem a telefont és mehettünk a nagykörre! :) Sétáltunk megint vagy egy jó 3/4-órát, már a szomszéd autó szerelő meg is kérdezte, hogy bírjuk még! :) Az volt az utolsó kör, mert Levi már szinte elaludt, olyan álmos volt. Kimentünk a fő útra is, néztünk buszokat, nagy autókat, padokra leültünk, mentünk tovább, és utcáról, utcára sétálgattunk! :)
Bejöttünk, megebédeltek, még maradt a tegnapi tojásos tésztából jó sok, azt meg is ették és kaptak most kivételesen tőlem is egy szelet gyermek kinder csokit. Bementünk, 12.25-körül. Tejet elkészítettem, őket tisztába tettem, és mehettek az ágyba. Levi azonnal el is aludt, 12.30-kor, Livike kicsit még kérette magát, de az ágyban volt itta a tejet, oda kellett dőlnöm nekem is, így 12.45-kor már Ő is aludt. Most be is fejezem, azt sem tudom, hogy hol kezdjem a céges dolgokat is, meg a mi ebéd-vacsoránkat is meg kell főznöm.
Hát ha sikerül addig amíg alszanak! :) Most úgy alakult, hogy még éjszaka csak én alszom velük, mert a szülők maradnak még egy ékszakát! Holnap jönnek valamikor délelőtt.
Ahogy tudok jövök, de szerintem már csak este, ha elalszanak megint olyan könnyen, mint tegnap este.
Edit Mama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)