2011. augusztus 9., kedd

Keddi összefoglaló eddig!

Ma én vagyok a Mama! :)
Ahogyan azt írta a lányom, elment Bogácsra, egy ici-picit kikapcsolódni! :)
No, gyorsan ami eddig történt.
Meglepetésemre nagyon jók voltak a gyerekek, és nagyon ügyesek! :) A telefonos ügyfélszolgálatot tőlük rendeztem és nagyon élvezték, amikor csörgött a telefon és kértem, hogy csend legyen, hogy tudjak a nénikkel, bácsikkal beszélni! :)
Ezt nagyon meg is értették, és amikor csörgött a telefon, egymást csitították, pszt-mondtak egymásnak, hogy Mama beszél! :) Édesek voltak nagyon! A dolgozásom úgy volt könnyebb, hogy bent voltunk, de vártam is, hogy kicsit felszáradjon az eső után. Úgy volt tervben, hogy ebéd előtt kimegyek velük az utcára sétálni és azután majd ebéd és alvás. Ez így is történt, jó fél órát sétáltunk, szaladtunk, persze, fogták a kezem, elnem engedte egyik sem! :)
Bejöttünk nagyon ügyenes, szó nélkül. Bevittem őket a szobába, amíg megcsináltam az ebédjüket. Nagyon egyszerűt kellett, hogy gyors legyek, álmosak is voltak. Tojásos tészta lett, amiből nagyon sokat ettek. Ettek még pudingot és ittak teát, majd tejet az alváshoz.
Amíg készítettem az ebédet, a Bébi őr fordítva volt bedugva, úgy hogy most nem én hallottam őket, hogy mit csinálnak, hanem Ők engem, és közben beszélgettem velük. Nagyon élvezték ezt is! Ablak náluk nyitva volt, itt pedig az ajtók és hallottam, hogy mit válaszolnak vissza! :) Jól elvoltunk! :) Miután megkapták a tejcsit, mondtam nekik, hogy menjenek gyorsan az ágyukba, kicserélem a Bébi őrt, addig aludjanak gyorsan el, mert nem jövök vissza! :) Hááát...nagyon meglepődtem amikor visszaértem, kb.1 perc sem volt, már a Livike kiterülve aludt, Levi pedig épp akkor fordult oldalra, de már alvómódban volt! :):)
Most az irodában tevékenykedem, Ők pedig alszanak nagyon ügyesen. :)
Reggel megbeszéltük, hogy nagyon együtt kell működjenek velem, mert most két napig én leszek csak velük, közben dolgozom is, és nagyon össze kell dolgoznunk! Livike rá is vágta azonnal, hogy IGEN Mama! :) Levi is, hogy JÓ Mama! :) Remélem, hogy ez így is lesz holnap estig. :)
Egyelőre ennyi! Este ha nem alszom el, akkor írok még! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)