2011. augusztus 19., péntek

Péntek folytatás

14:45-kor Livike ébredt elsőnek, majd hamarosan Levike is felkelt. Egyből menni akartak az udvarra, de mondtam, hogy még nem lehet, szörnyű meleg volt. Kicsit tévéztek, játszottak, majd 15 óra után nem sokkal mégis kimentünk, egyből lehetett pancsolni. :)
Közben ettek sült husit és főtt szemes kukoricát, jó nagy mennyiséget mind a ketten, de ha azt vesszük, hogy tulajdonképpen nem is ebédeltek, akkor ez jó. :) Livike bevágott ébredés után 3 db Jó reggelt kekszet, amit persze nem én akartam adni, csak meglátta, így nem volt menekvés, azt kellett adnom. Sült hús és társai nem érdekelték egyáltalán. :))

Jó sokat pancsoltak, majd mikor már sokat járkáltak ki és telehordták mindennel a vizet, akkor befejeztük. Megszáritkóztak, ettek is még folyamatosan, volt folyadék pótlás is bőven. Levike a nagy irigységében lenyomott két deci Cappy-t, csak, hogy Livikének ne kelljen adnia, mert a mi üveg két decis barna poharunkba adtam, amiből amúgy a kávét szoktuk inni. :))) Utána kihoztam a saját poharaikat és abból ittak.

Telt az idő, elvoltak, meztelen, néha pisiltek ide-oda...
Miután Mamáék haza értek már egyfolytában bent akartak lenni, de pelus nélkül elég necces a dolog, így kihívtam Őket, hogy pisiljenek, majd úgy mehetnek vissza. Livike pisilt a járdára egy keveset, Levike sokat!
Később bugyi is került Rájuk, Livike megúszta szárazon, de Levike miután bejöttünk 19:40-kor közölte, hogy kaka, de akkor már benne is volt a bugyiban. :((((
Előtte össznépileg - Apa kivételével, mert Ő nem kért - ettünk sült krumplit, Livike csak a ketchupot akarta enni...

A fürdést időben elkezdtük ma, legalábbis az utóbbi időkhöz képest. :) Megint nem nagyon akartak nekiindulni, de azután csak sikerült szépen lefürödni, fogat mosni. Levike jött ki elsőnek, majd közvetlen utána Livike is mászott volna ki, az egyik lába már kint volt félig! Hát nem nem valami jó, mert ha arra kerül a sor, hogy egyedül kell fürdetnem, akkor hogy hagyom ott, amíg Levit törlöm? Bár akkor max azt csinálom, hogy Livike lesz az első. A lényeg, hogy nem nagyon lehet már Őket egyedül hagyni egy pici időre sem.

20:15-re készen voltunk, egyikőjük sem akart még aludni. :( Livike végül 21 óra után megunta és magától ment be a helyére, ahol el is aludt. Levike nem akart. Fészkelődött, fúrta a fejét a paplanba, párnába, nem volt maradása. Végül 22 óra körül aludt el, már a helyén van, remélem reggelig nyugi lesz. :))

Ma este már nem mentünk ki sétálni, igazából nekünk nem volt kedvünk hozzá, mert azt azért nem kell elfelejteni, hogy ugyanúgy végig kell gyalogolni a távot, nehezítve! :)))
A gyerekek sem kérték, talán Livike szólalt meg egyszer, hogy "ki meeee ut", de utána elfoglalta magát valamivel. Csökkenteni kell ezt, nem lehet folyton menni! :(

Levike este szépen elmesélte, hogy buszoztunk, meg azt is, hogy mit kell a boltból hozni. Ezt akkor tanulhatta be, amikor én múlt héten fent voltam Bogácson. "tej, puding, eper jogu.. (epres joghurt) zsömle" Azóta nekem is elsorolja, hogy ezeket kell hoznom. :)) Namost, ha mindig hoznám, akkor már a hűtő másból sem állna ki, mint joghurt és puding.:D A tej még el is fogy, azt mindig hozok, meg zsömlét is. :)))

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy sikerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)