2011. augusztus 11., csütörtök

Délelőtt! :)

Ez most már tényleg a vége az írásomnak. :)
Ma nem volt eddig olyan sok telefon, így tudtam kicsit a lakással is foglalkozni, hogy ha haza jönnek a szülők, tisztaság legyen.
Gyorsan kiporszívóztam, felmostam. Nagyjából rendet raktam.
Ezt szépen végig várták türelmesen a gyerekek, majd felszáradt a konyha, azután kijöhettek. Papucsot húztunk és az udvarra is kijöttünk. Nagyon jó idő van, fociztunk, motoroztak. Utcára most nem vittem ki Őket, mert 11-óra után érkeznek a szülők, és már nem akarom Őket én kivinni, majd Ők sétálnak velük.
Ez nem történt meg, de itt az udvaron játszanak még mindig, pedig mi már úgy általában, ilyenkor lefeküdtünk. Ők tudják! :) Én úgy csináltam velük, hogy nekik is és nekem is jó legyen.
A többi már nem az én dolgom! :) Megérkeztek a szülők, Livike örült nagyon az apjának, főleg a Papának, majd anyának is. Levi szinte csak a Papának, majd kérésre köszönt az apjának is, de Anyát kihagyta! :( Úgy kellett neki szólnom, hogy Anyának ki köszön! Akkor oda ment és adott neki egy puszit, majd szaladt hozzám!
Ettől féltem, hogy ez lesz, mert, hogy eddig is nagyon Mamás volt, most azután meg főleg!
No, most már tényleg ennyi!
Üdv. Edit Mama. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)