2011. augusztus 17., szerda

Bejártuk a fél várost... :) - szerda délelőtt

Éjjel minden rendben volt, Levike kért tejet 6:45-kor, Livike 7 órakor. Már nem is aludtak vissza, így én is felkeltem. Apa már 6 óra körül fent volt.

Reggelire Livike vajas-lekváros kalácsot evett Mamától, Levike pár falatka sonkát zsömlével tőlem...
Egyfolytában ki akartak menni, de amíg nincs nagydolog, nem mertünk elindulni. A wc-be este szépen pisiltek, Mamáék hoztak wc szűkítőt tegnap. :) Ma reggel hiába tettem rá mindkettőjüket, nem volt semmi.
Végül nem vártunk tovább a kakára, 9:45-kor elindultunk a nagy útra, amit még mi sem nagyon tudtunk, hogy hová vezet majd. Én buszozni szerettem volna, de közben gyakorlatoztak a harci helikopterek a Tisza felett huszadikára, így a gyaloghíd felé mentünk, majd át a Tisza híd felé, de alatta mentünk át, a Tisza parti sétányra. A helikopterek akkor már elmentek, de holnap megint jönnek, ha úgy alakul majd kimegyünk megnézni. :)
Végiggyalogoltunk a sétányon, az új Tisza gyalogoshídon is majdnem átmentünk, de visszafordultunk kicsit túl a közepén... Hazafelé a belvároson át jöttünk, Szapáry út, Kossuth út, Kossuth tér, ahol még pizzázni is bementünk. :) Először étteremben.. vagy pizzéria, mindegy. Beültünk, kértünk egy nagy pizzát, innivalót is. Livike azzal kezdte, mint általában itthon is, hogy kiborította a pohár tartalmát. Szerencsére csak a tálcára. :)
Rendesek voltak a pincérek, mert kérés nélkül adtak a gyerekeknek műanyag poharat, kisvillát, műanyag tányért. :) Szépen ültek, ettek is, bár nem túl sokat...
El voltak már fáradva, amit nem csodálok, a végére már én is azt mondtam, hogy ez nekem is sok volt gyaloglásból, főleg az andalgósabb fajtából! (tudok én sokat menni, de azt gyorsan szoktam, nem sétálgatva.)
Haza is a gyaloghídon át jöttünk, itt a kisutcában már nagyon nyűglődtek, nem akartak jönni, nem akarták fogni a kezünket. Levike megígérte, hogy nem fog elszaladni, elengedtem, erre ment két lépést és futni kezdett! Alig értem utol!
Délre értünk haza. Elfáradtunk mindannyian, de pici pihenő után a gyerekek még itt az udvaron is rohangáltak.
Ettek Apával egy kis nyuszipörköltet, de inkább Livike ette csak. A pizzából Levike evett többet.

13 órakor tettem le Őket aludni. Egyelőre nyugi van, de nem tudom alszanak-e, mindjárt megnézem, most az irodai gépről írok. Apa aludt el leghamarabb, az biztos! Neki is sok volt ennyit menni, Ő mindig biciklivel jár mindenhova.. :)

Összességében jó volt, jók voltak a gyerekek is, de most ha arra gondolok, hogy este megint menni kell, még ha kisebb kört is, már nem örülök annyira. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)