2011. augusztus 12., péntek

Péntek

Éjjel minden rendben volt. A reggeli ébredés kissé korábbra sikerült a megszokottnál, legalábbis nálunk. :)) Levike ébredt 6:30-kor, kért tejet, majd elég sokára aludt vissza, épp akkor ébredt fel Livike is, 7 óra alig múlt egy kevéssel. Ő is kért tejet, de már be is feküdt a helyemre, úgyhogy én nem fekhettem vissza. :( Apa korábban kelt. Nem esett jól a korai kelés, mert éjjel sem aludtam valami jól, ugyanis kipróbáltam, hogy a régi helyemen, azaz Apa mostani helyén alszom, miután Ő elaludt az én helyemen.... Ennyit jelentene két és fél év? Előtte mindig az ágy bal oldalán aludtam, majd ahogy hazajöttünk a gyerekekkel, átköltöztem a jobb oldalra, hogy közelebb legyek Hozzájuk... :) Megszoktam.. úgyhogy azt hiszem maradok ott. Vagy majd még próbálkozom. :)

7:45 körül már kint is voltunk az udvaron. Már bent elég nyűgösek voltak. :( Elszaladtam a kisboltba, mindenáron jönni akartak velem, így Apa megígérte, hogy kimennek sétálni. Mama is és Ő is ki tudja vinni a két gyerkőcöt egyszerre, hallgatnak Rájuk, nem szaladnak el. Én még nem mertem elindulni egyedül Velük. :( Amilyen szófogadóak itthon is...... persze csak nekem jár ez a "kitüntetés". :(( A boltból félúton hazafelé már láttam is, hogy épp visszafelé tartanak, szépen mentek, épp a fújós virágot szedték, elvoltak. :))
Bejönni nem nagyon akartak még, de ahogy meglátták Mamát, el is felejtették, hogy még maradtak volna kint. :)
Hamarosan viszont vége lett az örömnek és hatalmas hisztéria következett Levike részéről. :( Mama és Papa elmentek autóval, a gyerekeket persze nem vihették, ez szörnyen rosszul esett mindkettőjüknek, de Livike hamar abbahagyta az ordítást. Levike viszont úgy előadta, mint még soha! Már attól féltem, valami baja lesz, kárt tesz magában a nagy tombolásban! Ment neki a kapunak dühében, meg úgy általában rohangált mindennek neki, a kisebb fajta kukákat amiben a műanyag üvegek vannak, szinte felborogatta! Lökdöste, közben visított, ordított, toporzékolt, hogy Mama, Mama.... Nem lehetett közelíteni felé, mert akkor még jobban csinálta. :( Végül Apa fel tudta venni, szerintem addigra már kifáradt fizikailag is.... Nála megnyugodott, játszani kezdtek és utána már csak néha emlegette Mamát.

Ebédre pörköltet főztem csirkemellből és tésztát főztem hozzá. Jól ették, Livikének kellett még repeta is, Levike is kért még a végén, Ő jól ette vegyesen, Livike megint főként a tésztát ette. Este is ettek belőle, akkor Livike is vegyesen ette! :)
Magunknak paprikás krumplit csináltam, úgyhogy elvoltam a főzőcskével elég sokáig...

A gyerekeket 13 óra előtt tettem le aludni, hamarosan mindketten szépen aludtak. :)
Livike ébredt elsőnek 14:40 körül, Levike pedig 15:25-kor!
Túrórudi, joghurt, kis paprikás krumpli, tea.. délután kb ezt ettek.
17:30-tól 19 óráig vasaltam, jól összegyűlt, meg kellett már csinálni.
A gyerekeknek már nagyon mehetnékük volt, így amikor kész lettem a vasalással átöltöztettem Őket és Apával együtt kimentünk az utcára.
Jó nagy kört tettünk! Szerintem többet mentünk mint ma, a végén amikor jöttünk be (19:40) Mama is épp kint volt, mert a Bercit kereste, aki szokás szerint kiszökött, amikor Papa állt be az autóval.
Kb 5 percre még Ő is elvitte sétálni mindkettőt, de haza kellett jönni, mivel Livike valahol kajaszagot érzett és sürgős éhségét fejezte ki! :D
Ekkor ették a pörköltet tésztával már bent Mamáéknál. 20:45 körül kezdtük a fürdés.

Livike hamar elaludt, 21:20 volt kb. Levike csak 22 órakor aludt el.

Ennyi lenne mára, nem akarom húzni az időt, bár most még van 10 perc éjfélig.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)