2011. augusztus 6., szombat

Szombati helyzetjelentés

Éjjel minden rendben volt. Livike 7 órakor kért tejet, Levike 7:45-kor ébredt, jött mellém... Livike még kért tejet, majd közölte, hogy neki kakaó kell, így tettem a tejbe egy kis Nesquicket és azt is megitta. :)
8:20 körül mentünk ki. Jó idő volt ma, rögtön rövid nadrág és póló volt a gyerekeken, később a póló is lekerült. Délelőtt majdnem végig egyedül voltam Velük, Mama vásárolt, kétszer is. :)
Viszonylag jól elvoltunk, de a vége felé már nagy nem bírtam Levikével.. folyton le akarta szedni a ruhaszárítóra kiteregetett ágyneműhuzatokat...

Ebédre rizses húst ettek, Livike alig evett valamit, még a rizst sem, Levike szépen evett.
13 órakor tettem le Őket aludni, viszonylag gyorsan sikerült mindkettőjüknek elaludniuk.
Kivételesen Levike ébredt elsőnek, megint elnyomta a kezét, sírt, alig tudtam megnyugtatni. Ekkor 14:20 volt kb az idő. Livike is felkelt hamarosan.

16 óra körül Mamával és a gyerekekkel kocsiba ültünk és kimentünk a Corába, ahol nagyon élvezték a kisautós bevásárló kocsit, bár ott semmit nem vettünk végül is. :)
Ez után a Tescoba mentünk, ott sima bevásárló kocsikba ültettük Őket, az nem volt már olyan kényelmes, nem is bírták túl sokáig, de azért ott vettünk ezt-azt. Bodykat, alvós rugdalózót, popsitörlőt, kristálycukrot, étolajat,... hogy csak a nagyját említsem...
18:30 körül értünk haza.
Ettünk sült húst bagettel, a gyerekek persze Papa extrudált kenyerét részesítették előnyben, de csodának számított, hogy Livike elég sok sült húst megevett! :))
Kint voltunk még egy ideig, Próbálgattam a Mama által kiselejtezett (Neki kicsi, nekem jó) ruhákat, közben eszembe jutott már közel 20 órakor, hogy még az ágyneműnket is fel kell húzni, mit öltözködök én itt.. :D Gyorsan kiporszívóztam az ágymatracot, mielőtt rátettem volna a tiszta lepedőt, meg akkor ugye már a szobát és a konyhát is átfutottam nagyjából. A gyerekek addig kint voltak, hintáztak, még nagyon be sem akartak jönni, pedig már lassan 20:30 volt...

A fürdést hamarosan el is kezdtük, Apa hívott közben, de nem vettem fel, mert ugye épp Levikét töröltem.. :))
Ahogy végeztünk felhívtam, beszéltünk egy kicsit, de utána 22:30 körül, ahogy végre Levike is elaludt, akkor beszéltünk még bővebben. A jó idő miatt sokan vannak, volt munka bőven. :) A szállás jó, faház, ágyon kívül nincs benne semmi, központilag van zuhanyzó meg konyha.. de Neki úgyis csak aludni kell a hely. :)

Nagyjából ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)