2011. augusztus 23., kedd

Kedd - folytatás

14:20-kor indultam el a Sparba és a gyógyszertárba, mindenki aludt, Apa is. :)
15:10 körül értem haza, nem tartott volna ilyen sokáig, de várni kellett majdnem 20 percet a kuponra, ami most akcióban volt. (700 Supershop pontért adtak 1000 Ft.-os vásárlási utalványt, na én egyből be is váltottam négyet, 2800 pontért. Kupon nem volt, várni kellett.

Amikor haza értem már fent voltak a gyerekek, Apa nem tudta megmondani, mikor keltek, mert Ő akkor ébredt, ahogy ujjongani kezdtek az érkezésem láttán. :))))
A fagyasztó ajtaja nyitva volt, a fiókokat nem tudják kihúzni, nagyon remélem, hogy nem rég óta volt úgy. (tegnap nem kötöttem vissza madzaggal, hátha nem bántják már, de ezekszerint még igen... )

16 óra körül már kint voltunk, Mama ment edzésre, elég jól viselték, hogy kiáll az autóval és elmegy.
Apa 16:30 körül ment el itthonról, egy új munkahely lehetőséget nézett meg, vagyis már próbamunkára ment, zárásig. Az a legjobb az egészben, hogy a főnök ott sem volt, fizetést és egyebeket még mindig nem tudunk....  22:20 körül ért haza.

17 óráig egyedül voltam a gyerekekkel. Elvoltak, de ennek a homokozás volt az ára, meg az, hogy Levikének még a feje tetején is homok volt, na meg a "kuku" is olyan lett! Jajj, de sérelmezte, amikor levetkőztettem, hogy most már legyenek meztelen, hamarosan fürdünk megint kint! (Livike boríthatta be homokkal, saját magát nem szokta.... )
Mama addigra haza ért, Levikét gyorsan bevitte letusolni, hogy tisztán menjen a medencébe.

Jól elvoltak, majd én megláttam, hogy milyen koszos lett a talpam, na mondom megmosom, kiáztatom, stb....
A gyerekek elvitték a papucsom, bele a medencébe. Meg utána Livike földet és füvet is hordott bele, de ez már akkor volt, amikor a víz már eleve hideg volt, mégis bele ültek! Én már kínomban bőgtem, hogy nem igaz, hogy nem adják vissza a a papucsom, utálok csupasz lábbal a fűbe lépni... :(( Mégis ki kellett mennem, mert csak az egyiket hozták vissza! :(

18 órakor le kellett tusolni mindkettőjüket, mert saraztak, koszosak lettek. Papa fürdette le Őket. :) Tiszta ruha, kisnadrág, póló, zokni... akár esti fürdésnek is megfelel, ha nem koszolják magukat már össze!

18:40 körül Mamával kimentünk sétálni, persze a gyerekekkel együtt! Mi amúgy nem mennénk, örülünk, ha ülhetünk.
19 óra körül jöttünk be. valameddig még elvoltak kint, utána bejöttünk.

20 óra körül letusoltuk mindkettőjüket, rájuk fért, leizzadtak,  kicsit koszosak is lettek megint.

Mikor Livikét fürdettem, Mama megszökött:))) Nem volt baj, Levike kétszer kereste, hogy hol van, de utána megnyugodott.. :)
Livike a saját ágyában aludt el, Levike a mi ágyunkon feküdt, 22 óra is elmúlt, mikor ki tudtam jönni, mert elaludt végre.

Ennyi mára, holnap jövök! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)