2011. augusztus 10., szerda

Délután és este

Most van egy kis időm még fürdetésig, gyorsan leírom, hogy mi is történt amióta nem írtam. Levike ébredt elsőnek, 14-órakor. Másfél órát aludt. Kicsit nyekergős volt, de gyorsan jó kedve lett, amikor mondtam neki, hogy felköltjük a Livit is, hogy ne aludjon sokat, este majd legalább elalszik hamar. :) Ez így is volt, mert kivettem a cumisüveget a szájából, ami üres volt, hogy elmossam a Leventéével együtt. Nem kellett sok idő, kb. 5 perc és magától felébredt. Jött ki a konyhába jó kedvűen. Ő 1 órát aludt meg egy kicsit.
Csipegettünk ezt azt, pudingot is, kekszet is, banánt is, meg ami épp a kezünkbe került.
14.30-óra körül kijöttünk, hol rövidnadrágosban, hol hosszúban kellett lenniük, mert össze-vissza idő volt.
Csúszdáztak, hintáztak, motoroztak, olvastuk a reklám újságokat. Mondták, hogy mi micsoda benne. Telt az idő, mindent meguntak, bejöttünk ide hozzánk.
Most innen írok még, Papa leváltott, hogy egyek, de én nem vagyok éhes, inkább írok. :)
Szóval, bejöttünk ide, és a szokásos gumimaci és egyebek jöttek. Frakk is volt, minden. Jól elálmosodtak, 18-óra volt. Kimentünk az utcára, bár jó nagy szél fújt, de hideg nem volt. Sétáltunk a szokásos fél óránkat és bejöttünk, Livike még ugyan ment volna, de Levin láttam, hogy fáradt.
Uzsonna, párizsi, zsömle, tea, kubu. Alma, meg amit láttak. :)
Én leültem az ágyra, kiraktam az építőt, a nagylabdát, és leültek szépen építeni, egy hang nélkül. Livike térdelt, jó sokáig, mikor felállt, azt mondja: Jajj..a tédem...de fáj..úúú.:) Azt hittem megzabálom! :) Levi babázott már a végén, majd állandóan bújt belém! Eddig is nagyon Mamás volt, nem is tudom, hogy mi lesz holnaptól vele! :( Meg fog őrülni, ha nem én alszok vele.
Remélem, hogy nem így lesz, de egyáltalán egyszer nem említik meg, hogy hol van az anya, vagy apa. Livike talán egyszer mondta ma, hogy anya elment sihuval nyamiért! :) Mondtam, hogy elment, biztos, hogy hoz majd valamit Nektek is! :) Bittos? Kérdezte Ő! :) És ezzel játszott tovább.
No, most ott tartunk, hogy Papa főzte meg végül is a vacsorát, amit ugye én terveztem délután, csak a korai ébredés miatt ezt el is halasztottam, hogy majd jön Papa, és vigyáz a gyerekekre, de Ő későn jött megint, így 17-után mikor jött, neki fogott Ő főzni! :) Jól tette, én úgy sem szeretek főzni! :) Megyek, készítem a fürdetésre Őket, lassan 20-óra van.
Ha ma már nem jutok ide, akkor holnap majd leírom, vagy leírja a Betty, hogy ki hogy aludt el, de szerintem elfognak, mert álmosak. Én gondoskodtam ma is róla, hogy kellő képen minden hogy elfáradjanak. Nem feltétlen rohangálni kell nekik, szellemileg is elfáradnak és attól is kimerül, elalszik! Magamról gondolom, hogy Náluk is így működik ez! :)
Edit Mama!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)