2011. augusztus 17., szerda

Szerda folytatás

A délutáni alvás elég jól sikerült.
Livike 15:20-kor ébredt, Levike 15:55-kor. Hamarosan már kint voltunk az udvaron. Apa még tudott volna aludni, szerintem Ő fáradt le legjobban mindannyiunk közül. :)
Végül Ő is felkelt. A gyerekek elég jól elvoltak, folyton ki akartak menni, Livike még a haza érkezés után az ágyban is azt mondogatta, hogy " ki meee ut" Na persze.. :DD Most jöttünk haza, hova menne már... :)))

17:30 körül Apa elment Papával egy két dolgot intézkedni, így a nagy délutáni sétánk elmaradt. Annyi lett belőle, hogy a Berci kiszökött, amikor állt ki Papa az autóval, Őt kerestük meg, közben jött egy ikres anyuka babakocsival, amit meg kellett nézni! 16 hós lány ikrek voltak, nagyon barátságosak, jöttek volna ki a kocsiból, mosolyogtak, a mieink is nagyon ügyesek voltak, még puszilkóztak is! :))))
Kb 20 percet voltunk kint, ez nagyban elmarad a szokásostól, de szerintem délelőtt letudtuk a napi adagot, sőt, talán két napit is! :)

19:20 körül bejöttünk, Mama játszott a gyerekekkel, persze uzsonna is volt, tojásos nokedlit csináltam, jól ették, ezt még kint...

20 óra körül Papa és Apa is haza értek, a fürdetést már a szokásos módon végeztük. Előtte még volt egy kis randalírozás, jól lefáradtak, Livike ki sem jött az ágyából, elaludt ott. Levike a mi ágyunkon aludt el 22:30 körül. Addig csak forgolódott, de végül mégis sikerült elaludnia.
Azóta nyugalom van, remélem marad is!
Ha minden jól megy és időben kelnek, akkor megpróbálunk holnap 9-re kimenni a Tisza partra megnézni a helikoptereket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)