2011. augusztus 22., hétfő

Hétfő! Nem volt egy egyszerű nap ma senkinek....!!

Nagyon röviden szeretnék írni, csak egy pár sort!
Ez a mai nap, senkinek nem volt ma könnyű! Azon felül, hogy megint 36 fok volt, meg lesz a héten, nagyon nyűgös volt ma az egész család! Sajnos a végére már én is és a Papa is kiborultunk!
Ezt igazából nem részletezem de nem csak a gyerekek voltak az okai és a front!
Mindenkit megviselt az biztos, ezért is ma még hisztisebb volt a két drágaság is!
Oly annyira, hogy mást sem hallottam ma, csak a nyavalygásukat, a szófogadatlanságukat és a lányom hisztijét még mellé....! Délelőtt is és délután is! Ebédeltetni nem tudtam kimenni segíteni, mert ugye én dolgozom is, és ma hétfő van és ilyenkor csörög legtöbbet a telefon. Majd most már hozzá kell szokniuk, hogy én nem igazán sokat tudok segíteni, mert jön a fűtési szezon, és az előjegyzések zöme.
Szóval....ott tartottam, hogy ebéd..! Nem tudom, hogy mi lett volna, de majd kiderül a lányom írásából biztosan. Csak, azt hallottam, hogy nyekergés van, a lányom könyörgése, nem fogadták el az ebédet, vagy csak keveset! A vége felé csak kimentem, de már sajnos a dühtől...és nem voltam nyugodt! :( Ahogy kiléptem az ajtón, jöttek oda, hogy bent akarnak aludni nálam! Hát...legyen! Közben, még munkaidőben voltam, és nem tudtam azonnal altatni őket, így maradtak még az anyjukra, akinek ismét, mint úgy általában mindig, elfogyott a türelme! Még a szomszédba kellett a holnapi építkezés kezdéshez átlépnem, hogy be tudjanak menni a kőműveseink, ez idő alatt ami nem volt több 5-10 percnél, összedőlt a világ bent! :) Ordítás, szaladgálás, kiabálás (Betty), eszükben sem volt szótfogadni! No, majd én!
Betty kizavarva, gyerekek bezavarva, és határozottan lefekvés! Persze, először engem sem akartak komolyan venni, de én 2xszólok, 3-ik már komolyabb fenyítés is akár, popsi pacsi! :)
Az idő nagyon telt! 14.30-körül lehetett amikor elkezdtem én átvenni az altatást, de még tartott az ellenkezés, főleg a Levi részéről!
Lívia álmos volt, Levi is, de nem hagyták egymást. Most a mi ágyunkra feküdtek, ketten egy ágyon! :) Közöttük voltam én! :) Livike épp elaludt volna, amikor a Levi kiabált neki, hogy ébi Jaja! :) Jaja, fel is ébredt, tejet kért, mert közben elfogyott! Kértem az anyjuktól telefonon, hogy hozzon be, bevittem , szét öntöttem kettőjüknek és közéjük feküdtem újból, és egy pillanat alatt el is aludtak! :) Ez összesen 8 percet vett igénybe! :) Aludtak több mint egy órát, de nem is kellett volna többet! Levente ébredt elsőnek, jött ki hozzám az irodába, vittem is gyorsan vissza be a fürdőbe, pisilni a WC-be, amit nagyon ügyesen meg is csinált! :) Kért nyamit éhes volt, és kb.10 perc múlva felébi Jaja is! :) Volt egy kis közünk hozzá nekünk is Levivel! :) Vittem gyorsan Őt is pisilni, de neki volt kicsi a pelusban is, de jött elég sok a WC-be is! :) Kicsit játszottak, majd nekem sajnos még volt dolgom az irodában, így kiküldtem őket a szülőkhöz! Az alvásukról készítettem pár fotót, a végére felteszem! :)
Délután elmentünk pelusért, hiszti nélkül sikerült viszonylag elmennem, bár...ígértem csokit!:) Vettem is, és kaptak egy -egy kis szeletet a Kinder tejcsokiból! Majd csak leszoknak a hisztiről, ha így megyek el...! Bár, a csoki sem megoldás, de szerencsére nem kapnak sokat! Szerintem eltelik egy hét is, hogy egy-egy szeletet kapnak!
No, ez volt ma az én hétfőm a családommal! Remélem, hogy ilyen hisztis nap nem sok lesz, mert ezt itt most csak nagyon finoman írtam le!
Üdvözlettel: Edit Mama!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)