2010. március 7., vasárnap

Uzsonna, játék, fürdés, alvás... :)

Levike magánszámát se felejtsük ki, 20 órától 21:20-ig kellett altatni. Pedig ma is le lettek fárasztva úgy, mint tegnap, ha nem jobban... és mégis eljött az Ő ideje amikor semmi és sehogy nem volt jó. :(

Miután feltettem a képeket Livike még elvolt vagy háromnegyed órán át, utána kivettem mindkettőjüket a placcra, még ott is eljátszogattak, csináltak olyan zajt, hogy itt a konyhában hangos volt, nemhogy odabent... De Apa tudott tőlük aludni. :)

17:30 körül adtam uzsonnát, ami tejpép volt gyümölccsel, elég szépem megették mind a ketten, bár Livikének elég nehezen indult a dolog, dörzsölte a szemét-száját-orrát, csak enni ne kelljen, de azért jópár falatnyit sikerült a szájába adnom. :)

Miután lerendeztük az evést és tisztába is tettem Őket (bár az még evés előtt volt...) átjött Mama, majd nem soká Papa is, fárasztották a porontyokat egészen fürdés időig, mégse értük el a kívánt eredményt, vagyis azt, hogy fürdés után - és a kaja megevése után - egyből alvás legyen.

Nem tudom más gyerekeknél szokás-e az ami a mieinknél nagyon rég, pár hónapos koruk óta, hogy rugdosnak. Na nem úgy finoman, hanem igazán erősen, mintha legalábbis kötelező lenne szétrúgni az ágyat vagy a habtapit.... és ez a jobbik eset, mert bizony egymást és bennünket sem kímélnek rugdosás terén. :( Van még egy játékuk, ami abból áll, hogy fekszenek egymás mellett, és tiszta erőből megy a futás - vízszintesben - negyed óráig is képesek így szaladni, erőből rugdosni az éppen lábuk alatt lévő dolgokat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)