2010. március 18., csütörtök

A folytatásban alvás, evés, játék, fürdés, alvás. :)

Így, ebben a sorrendben. :)
Az alvásuk eléggé eltérő volt ma délután, dehát ki mondta, hogy attól, hogy ikrek, mindent teljesen egyformán kell csinálniuk?:)
15 óra körül már megunták a játszást, kezdtek nagyon álmosak lenni. Gyorsan le is tettem mindkettőt a már előzőleg elkészített alvós tápszerrel. :) Levike fél óra múlva már aludt is, addig mondjuk a falvédőt vakarászta, rendesen olyan hangzása van itt a fal másik oldalán (a konyha és a szoba fala közös) mintha valami egér kaparászna :) Persze ott kapargatja a Legény, ahol a tartó lécre rá van akasztgatva az anyag kampókkal, amik ugye élesek... Amíg egy bele nem áll a kezébe, biztos hogy nem fogja abba hagyni. Hiába a tiltás, a kézre ütés, csak röhögés és a művelet folytatása a válasz. :( De most nem ezt akartam írni, hanem az alvást. :)Miután sikerült elaludnia, abba se hagyta 18 óra 15-ig! Már azt hittem ki fog maradni az uzsonna, meg gondolkodtam, hogy fogom estére elaltatni, ha ennyire kialussza magát... (egyszerűen... jelenleg alszik, altatás nélkül, kicsi nyűglődéssel amit maga megoldott 20 percen belül. Ja és ezt lekopogom:) ) Livike 16 óra körül aludt el és 17 órakor már fent is volt, gyorsan kihoztam az etetőszékbe, miután tisztába tettem.. gyanítom hogy a "termés" miatt nem tudott aludni :( Vissza már hiába fektettem, nem aludt el. Végül is nem baj, aludt annyit amennyit úgy gondolta, hogy kell Neki. :) Megfőztem 2 db virslit, Livike szépen meg is evett belőle másfelet... Utána még evett almapépet is, meg kb fél doboznyi kölesgolyót... :) Mivel nem volt itthon friss kenyér, a golyót szántam kenyér helyett a virslihez, jobban mondva virsli után. :) Azt nem gondoltam, hogy ennyire sokat fog enni belőle. De ha nem adtam visított. :) Egyszer csak már nem kérte, eldobálta, akkor volt elég.

Miután Levike is felébredt, próbáltam egy helycserés megoldást találni, mégpedig úgy,hogy Livikét bevittem a szobába játszani, Levikét meg a Livi etetőszékébe tettem. Na a Kisasszony persze kiverte a balhét, nehogymár Ő ott maradjon a szobában egyedül! :) Így Ő ment Levi székébe, nézte ahogy Levi evett, meg még pár kölesgolyó is lecsúszott. :))) Szeretik ezt a hülye golyót... pedig semmi íze, és ráadásul úgy tudom hogy nem is hízlal, pedig a gyerekeknek az kellene, nem fogyókúrázóknak való kaja. :( De akkor mit adjak nasinak, ami nem édesség, jól is laknak vele, és hízlal is ?:)
Levike megette a maradék virslit, jó, hogy nem főztem még egyet hozzá, mert ezt is alig akarta megenni. :( Viszont a gyümölcspépből többet evett, és a golyó is fogyott szépen, meg a tea is. :)

19 óra körül jöttek Mamáék, így fürdés előtt volt még egy nagy játszás is.:)
20 órára kész voltunk a fürdéssel is, minden rendben ment, ágy, kaja, alvás. :)
Kellett egy fél óra mire elaludtak, sőt talán több is. A film kezdetére mindenesetre már aludtak mindketten. (kb 40 perc)
Meglátjuk a továbbiakat, remélem alszanak éjjel is. Nehogy elkiabáljam, de az "optimizmusom" azt diktálja, hogy közeleg egy rossz éjjel....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)