2010. március 30., kedd

Keddi összefoglaló

Gyorsan így a nap végén megpróbálom röviden leírni a mai nap menetét.
Az éjjel eseménytelenül telt, bár éjfélkor - amikor lefeküdtem, már megint későn:( - Livike felsírt, de ahogy odamentem és betakargattam vissza is aludt. Szerintem fázott, bár előtte már feljebb vettem a fűtést, elég hideg volt.

Reggel 7:10-kor volt ébresztő, persze előtte én felkeltem Apával is 4:50-kor, kávé főzés, cuccok bepakolása ami még nem volt betéve (ruhák), 5:30-kor búcsúzkodás. Ma gyalog ment dolgozni nem biciklivel, mint máskor, mert délután egyből ment az állomásra, nem tudta volna a bicajt hol hagyni. Szerencsére a kollégák jófejek voltak, mert meg tudta beszélni velük, hogy hadd lépjen le előbb, mint 15 óra, hogy elérje a 15:33-as vonatot, amivel csak 1 átszállással fel tud menni, így is 18:20-ra ér fel a vonat... a későbbiek meg mind körülményesebbek lettek volna. A lényeg, hogy felért, épp az előbb beszéltem Vele telefonon, bár a telefontöltőt nem tettem be, így nagyon keveset beszéltünk, hogy le ne merüljön.

Ott tartottam, hogy reggel 7:10-kor kezdődött a napunk. Minden rendben ment, 10 órakor Mamával megetettük Őket a tízóraival, majd irány ki a levegőre a babakocsiba aludni. Kb 1 óra ringatás és tologatás után sikerült fél órát aludniuk, és ez kb ennyiben is maradt egész napra. :(
Ebédig játszás, részemről idegeskedés, mert a karámot egyfolytában rázzák, már újra kellett húznom a csavarokat a talpazatokban, mert némelyik szétjött a sok rázástól, tologatástól. :(
Még délelőtt megpucoltam egy csomó zöldségfélét, hogy majd lesz belőle a gyerekeknek a fagyasztóba lefőzve jó sok kaja, de nem főztem meg, majd csak holnap. Nem tudom Apának hogy megy, hogy egy órahossza alatt megpucolja, feldarabolja, meg is főzi, nekem csak turmixolni kell..... Na jó, én fene tudja hányszor abbahagytam a pucolást, mert be kellett mennem a gyerekekhez.

Az ebéd 13:30-kor volt, Mamával. Megették szépen, a túrórudit már én adtam a végén egyedül, meg a teát is, az is szépen lecsúszott.

Ebéd után csináltam tápszert, hátha alszanak, de nem. Semmit. :(
16 órakor Papa lejött - Mama odabent csinálta a nagytakarítás egy részét... - hogy itt marad a gyerekkel, menjek postára meg boltba ha akarok. Postára végülis magam miatt ráértem volna holnap (lottó) de kellett úgyis csekkeket és levelet is feladni, meg akkor már én is feladtam a lottót. :) 25 percet álltam sorba. :( Utána még a Spar meg a kisbolt, hát 17:25-re értem haza. A gyerekek játszottak, vígan elvoltak, egy percet nem aludtak egész addig, és utána sem.

Gyorsan meguzsonnáztattam Őket, párizsi, kenyérke, Danon Aktívia (nektarinos) mind szépen lement. :)) Nem hittem el, hogy ilyen gyorsan eszik a falatkákat, folyton néztem a széket meg az ölüket, de nem sok potyogott le, azt is megették. :))

18:20 volt mire kiporszívóztam Őket meg a székeket. :) Irány befelé játszani. Jó kedvük volt, Livike is bújt mint a kiscica, másztak rám egyszerre is, szóval elvoltunk. Közben Mama csinált vacsorát, amiből hozott nekem is, meg is tudtam enni annyira jól elvoltak a gyerekek odabent. (na jó, kb 5 perc alatt ettem:) )

19:30-kor fürdettünk Mamával, minden jól ment...
Az ágyat nem is húztam ki, egyedül így is elférek rajta, hisz' kicsi vagyok. Legalább a habtapit ma nem kellett összerakni, és reggel is ennyivel előrébb leszek. Azért furcsa lesz így aludni. Nem elég, hogy egyedül, de még nem is a megszokott helyemen. Most már csak abban bízom, hogy a gyerekek is aludni fognak, nem lesz semmi extra produkció így az "egyszülős" éjjel tiszteletére....

Ennyi lenne mára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)