2010. március 3., szerda

Gyors helyzetjelentés

Így a nap végén megint sikerült ide kerülnöm a gép elé. Kb 20 perce ülök itt, eddig olvasgattam a többieket, de most már írok is kicsit a mai napról. :)

Az éjszaka jól telt, Levike szépen elaludt a nagy ágyon Apával, szerencsére nem ébredt fel akkor sem, amikor a helyére tettem.
Reggel 7:20-kor volt ma is az ébresztőnk, jól indult a nap. :)

Szép idő volt ma is, és mivel nagyon jósolják az újabb telet, rávettem magam a tavaszi nagytakarításra, amiből mára az ablakok megpucolása és a függönymosás jutott. Végülis a többi az utálatosabb része a dolognak, a mindent letörölgetni, átmosni, mint pl csempék, ilyesmi... utálom. Na meg napsütésben takarítani is, mert akkor minden kis kosz meg maszat meglátszik...
Még Apa itthon volt amikor leszedtem a függönyöket, véletlen se tudjam magam meggondolni és halogatni még egy napra a dolgot :))))

Mindez a gyümölcs elfogyasztása után történt, gondoltam amíg kint alszanak a gyerekek a babakocsiban addig a szobai ablakkal kész is leszek, amikor bent vannak a földön csak ne nyissam már rájuk az ablakot! Hát... ebből az lett, hogy Apa még el se indult dolgozni mikor mindketten felébredtek, úgyhogy bepateroltam Őket a szobába, ahol persze rögtön ordítás lett, mert milyen már az, hogy Ők bent, én meg itt kint szöszmötölök és nem lehet utánam jönni? :)) Egy negyed órára nyugton voltak, akkor haladtam is valamennyit, még jó hogy kicsi a lakás... (erkély nincsen:) ) mégis úgy el tudom tölteni az időt ilyenkor.
Mivel Levike újabb hisztériába kezdett, - de én kezdem azt hinni hogy ezt a szeparációs szorongás, plusz a fognövesztés, meg a fene tudja mi - Mama felajánlotta, ogy vigyem át a hordozóban, hátha úgy jobban el lesz. El is voltak. :) Livike a drága meg ott állt a karámnál és nézte ahogy pucolom az ablakot, előtte jól elbeszélgetett a játékoknak, bár kicsit Ő is rákezdett a sírásra amikor még nem tartózkodtam vele egy helyiságben.

Kész lett a mára tervezett adag, meg volt az ebéd is, a tegnapi zöldséges cuccból maradt még, ügyesen megették mind a ketten. :)
Sajnos a tízórai meg az ebéd utáni tápszert egyszerűen nem tudom elvenni. :( Nem jó a tea, nem jó semmi, csak a tápszer az alváshoz. :( Hogy lesz ez nem tudom....
14:30 körül elaludtak, gyorsan elszaladtam a postára meg a gyógyszertárba Levi kenőcséért amit tegnap írattam ki a bőrgyógyásszal... hát közel tízezer forintba kerül a két tégely kenőcs az orvos díjával együtt... És még azt hittem, hogy a Sudocrem a legdrágább popsikrém.. de ha egyszer nem jó más rá, akkor mit csináljak, meg kell venni. Mondjuk az orvos is igazán kiírhatta volna a feléért, végülis vizsgálnia sem kellett, bár szerintem csak Levit kíméltük meg, mert ha elvisszük akkor is max ránézett volna, főleg hogy most még nem olyan csúnya se a feneke, se a hasa alja, se a háta, mint mikor első alkalommal megvizsgálta és kiírta ezt a két krémet.. Na hát ez van, ennyire érzékeny a bőre, hogy még a "szinte mint a pamut" vagy milyen (fehér) Pampers pelust se bírja huzamosabb ideig, muszáj használni a textil csíkokat legalább éjjelre, de nappalra is. Hát, volt vagy 25 db textilpelenkánk mikor megszülettek. Most van belőle kb 10 összesen. :) Pedig már kimosom az "olyat" is, kivéve ami nagyon menthetetlen, az megy a kukába. Eleinte dobáltam ki azt ami nem csak pisis volt, de már inkább kimosom, a Vanish szappan nagyon jó erre a célra (is meg a ruhákból is kiviszi a kaja foltokat).

Délután elég hisztiskék voltak megint, Mama is itt volt többnyire, mert nem volt semmi se jó... Levikének ez az állandó nyekergése, meg szirénázása már nagyon idegesítő.. mikor jut már túl rajta, nem tudom, de igyekezhetne. :(
Persze Livike is szokott csatlakozni, csak szerencsére az esti alvás előtti nyűglődésbe (eddig!) nem csatlakozott be, napok óta nagyon jól elalszik és alszik is éjszaka. (jajj, csak el ne kiabáljam!:) )

19:30-kor megfürdettük Őket, 20 órakor már ágyban voltak. Levi kb 5 percig evett, utána felállt és kezdte a műsort... Próbáltam hagyni, hogy meddig bírja. Sajnos én bírtam kevesebb ideig, már annyira sírt, hogy nem bírtam hallgatni... Mérges is voltam rá, de sajnáltam is. :( Kivettem a nagy ágyra, nem volt jó ha magamra tettem, így letettem középre... na akkor kb 5 percig csend volt, ennyit kb láttam is a filmből. Utána újrakezdte, magamra tettem, és majd 22 óra körül aludt el. Vele együtt én is, arra ébredtem, hogy jött Apa.. én olyankor mindig úgy megijedek, ha így elszundítok és felijedek arra, hogy ott áll mellettem. :)
Levikét szerencsére sikerült úgy letennem, hogy nem ébredt fel, így most már mindenki alszik. Megyek én is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)