2010. március 19., péntek

Tavasz van. :)

Szinte furcsa, hogy kabát nélkül nem fáztam az udvaron, és az utcán melegem volt a nagykabátban. :) Majdcsak vége lesz már a télnek! :) Nyáron meg majd az lesz a bajunk, hogy annyira meleg van, hogy meg se lehet maradni se kint, se bent. De az még odébb van... :)

Éjjel minden rendben volt, végig aludtunk, reggel 6:50-kor Livike ébredt elsőnek, Levike csak 7:10-kor kelt, szerintem arra, hogy Livit már elkezdtem rendbe tenni, pedig csendben voltunk, én legalábbis. Livike meg kacarászott. Végülis nem is bántam, hogy felébredt az Úr, mert így legalább egyszerre letudtuk a reggeli rutint. :)

Apa ma szabadnapos, de most nem maradt itthon, örült, hogy végre jó idő van és mehet horgászni. 8 óra után indult, még nem ért haza, ez mondjuk nem jelent semmit. Lehet, hogy azért nem jön, mert annyira jó a kapás, vagy épp azért, mert nem jön semmi és vár... :) Azért fürdetésre jó lenne ha már itthon lenne. Meg egyébként is. :) Mivel én nem szeretem a halat, így a horgászatot sem igazán értem, hogy miért jó, és mit lehet órákon át csinálni anélkül hogy unatkozna az ember. De Ő biztos tudja (meg az összes többi ember, aki szeret horgászni. :) )

A tízórai gyümölcsöt jó bőven mértem, azt hittem meg sem eszik, de elfogyott mind! :)Ma itt volt Dédi Mama is délelőtt, így most Ő segített etetni. Livikével kicsit megharcolt, de azért egyszercsak eltűnt a teli tál tartalma a Kisasszony bendőjében. :) Én akkor Levivel még a felénél jártam. :( Pedig ette, nem tudom hogy haladtunk ilyen lassan. A vége felé már közös erőfeszítéssel tudtuk megetetni, ami azt jelentette, hogy Dédi beszélgetett Neki, elterelte a figyelmét, én meg kanalaztam a szájába a kaját. Én hiába beszélgettem, nekem már nem akart tovább enni. Csak dörzsölte a szemét meg tekergett össze-vissza. A lényeg, hogy megették mindet. :)
10:30-tól 11:40-ig voltak kint a babakocsiban, de ebből kb 50 perc alvás volt csak. :( Szerintem melegük volt, pedig már vékony sapka volt Levin is, meg a pulcsi se volt rajta csak a body meg az overál, mégis úgy leizzadt, hogy mikor bejöttünk át kellett öltöztetni.

13:30-kor megvolt az ebéd is, ami szintén púpos tállal volt mindkettőnek, az is elfogyott. :)

Elaludni viszont csak most sikerült Nekik, eddig eszükben nem volt, hiába lettek letéve a kiságyba.
Csináltam is gyorsan egy videó felvételt, amikor már percekig csak a kacagást meg viháncolást hallottam... innen az ajtó mögül készítettem, ezért elég homályos a kép, ugye az üveg miatt.... de feltettem, és ha lesz időm még a közelmúlt videóiból is próbálok kivágni, mert azok általában hosszabbak, ez meg épp még másfél perc sincs, így feltöltöttem az egészet a YouTube-ra.
Most pedig ide... :) Még egyszer elnézést a minőségért...
Ja és írtam rá kommentet, pont erről, hogy az ablak miatt nem látszik rendesen a kép, de a szöveg sem látszik rendesen... Hát ez van, béna vagyok, na! :) Bele kell tanulni a videó szerkesztésbe is. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)