2010. március 25., csütörtök

Csütörtöki összefoglaló. :)

Az éjszaka nyugisan telt, 6 órakor ébredt fel Levike, kapott egy kis kaját és így 7-ig még tudtunk kicsit pihenni. Aludni már nem nagyon, de legalább felkelni nem kellett még. :)

Miután rendbetettük Őket szokás szerint játszottak bent a szobában, majd 9:40-kor megkapták a tízórait is. Mamával etettünk, mert bár Apa szabadnapos volt, 8 órakor kiment horgászni. Most mondjuk fogott is pár halat, nem ment hiába. :)

Tízórai után kitettük a gyerekeket a babakocsiba, de még egy órahossza altatás után is csak Levike aludt el, Livikének eszében nem volt aludni. :( Mivel Levi is felébredt fél óra után, úgy döntöttünk, hogy átállítjuk ülőre a babakocsit - még csak akkor volt úgy állítva amikor megvettük és kipróbáltuk azt a funkciót..:) - Jól elücsörögtek benne, bár nem volt teljesen átállítva, mert a támlát ugyan felállítottam, de a lábrész maradt egyenesen... (nem találtam meg hirtelen az ülős variációhoz való karfát, így maradt a fekvőshöz való, amin ugyebár van lábvédő rész... na mindegy, majd meglesz..) Egyébként még lehet, hogy nem is lenne jó, ha lehajtanánk a lábrészt is, mert ahogy ülnek a térdhajlatuk nem ér el addig ahogy hajlik az ülés. Nem tudom mennyire érthető :) Kicsit sétáltunk így itt az udvaron, meg ki is mentünk az utcára, de csak a szomszéd néni házáig, hogy Ő is hadd lássa Őket, mert egész picinek látta utoljára. :)) A szél elég rendesen fújt, remélem nem fáztak meg. :(
Miután bejöttünk természetesen alvásról szó se lehetett, így játszottunk ebédig. :)

13 órakor kezdtünk ebédeltetni, elég jól meg is ették a kaját és a túrórudit is. :)

14 óra körül kerültek ágyba egy kis tápszerrel, ahol fél óra alatt el is aludtak mindketten. Nem volt hosszú alvás, kb egy óra csak.... Óvatosan bekukkantok, erre Livike már leselkedett a függönynél. :))

Uzsonnára ma is párizsit kaptak kenyérrel és teával, meg egy pár kölesgolyót is a végén, ja meg pudingot is. :) Szerintem a pudingot bármikor megennék, ahhoz nem kell könyörögni, hogy ugyan egyék már, ne forgolódjanak meg tiltakozzanak, mint a főzeléknél. :))

Fürdésig újabb játék, majd Apával fürdetés 19:40-kor.... A filmet kivételesen hagyta Levike megnézni - bár az utóbbi pár napban nem lehet rá panaszom, ügyesen elalszik Ő is és Livike is egyedül - és jelenleg is alszanak.
Tartsák meg jó szokásukat. :))

Drága Levike mostanában egyfolytában mamázik... rendesen mondja, hogy mama mamama.. és szerintem van amikor tudatosan használja, mert Mamának mondja olyankor - egyébként van, hogy nekem is meg Apának is - de ma este mikor Mama készült kimenni, én fogtam Levit, aki erre kiugrott a kezemből. felkapaszkodott a karám kapujának rácsára, majd nyújtotta a két kezét, és szinte kétségbeesetten mondta, hogy "Mammaaaaa" Hát persze hogy Mama felvette és jól megszeretgette... én meg majdnem elbőgtem magam... :( Nem azért, hogy ennyire szereti a Mamát, hanem, hogy így mondta Neki.. meg totál bajban van mindkét gyerkőc, ha Mama kimegy, ezért kell néha szöknie, hogy ne lássák, mert akkor ordítás van. Én simán kijöhetek, elmehetek boltba, akárhova, ha Mama itt van, én nem kellek... :( Azért kapok mosolyt, ha hazajövök, meg biztos szeretnek azért engem is, csak nem mutatják annyira. :) Legalábbis remélem, hogy így van.... :)
Az, hogy miért a mamát mondják mindig, az meg biztos azért is van, mert azt a szót sokkal könnyebb kimondani, mint az anyát vagy az apát. :))

Livike meg a tátá meg a dádá után káká-t meg kaka-t mond mostanában. :) Az volt a jó, hogy először akkor hallottam ezt Tőle, amikor tisztába tettem, és tényleg be volt kakilva. :))))Persze nála is van mama meg mamama is, meg még sok minden, de majd holnapra gondolkodom még miket szoktak mondani, úgyis hónapforduló lesz... Jön az összefoglaló. :))) Ja és reggel ne felejtsek el súlyt mérni...! :)

Ennyi lenne mára. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)