2010. március 19., péntek

Alvás, evés, játék, fürdés, alvás-nem könnyen - péntek folytatás :)

16 óra körül sikerült elaludniuk, ami kitartott 17:50-ig. Épp akkor ébredtek fel, amikor Apa is haza ért. Hogy most arra ébredtek-e fel, hogy bejött, pedig csendben volt, vagy már egyébként is keltek volna, nem tudni, mindenesetre készíthettem az uzsonnát, mert eléggé éhesek voltak, mint utóbb kiderült. :)
A horgászatról csak annyit, hogy összesen 1 db törpeharcsát sikerült fogni, nekem tuti elment volna a kedvem 1 óra kintlét után, de mint tudjuk én nem szeretem a halat és semmi ezzel járó tevékenységet. :))

Uzsonnára 3 db virslit főztem ma meg, mivel Livike egymaga tegnap másfelet megevett. :) Bíztam a jó étvágyukban, és nem kellett csalódnom, mert mind megették, plusz még egy fél szelet kenyeret is elcsipkedtünk a porontyoknak. :)) Ittak utána teát és lassan már ott járt az idő, hogy fürdethettünk is. Persze előtte még volt játék is, bár nem annyi, mint máskor, így is 19:50-kor fogtunk hozzá az egész fürdetési ceremóniának. :)
Livike egyre nehezebben tűri, ha le akarom fektetni a kiskádban. Rendesen ordított és mintha félt is volna, pedig eddig nagyon szerette a vizet. :( A haját meg a fenekét pedig másképp nem tudom megmosni, muszáj hátrafektetni a Lányt....
Az a másik, hogy már alig férnek el benne, valami más megoldást kell keresni hamarosan. Nagyobb kád kell. A fürdőszobai kádunk nem nagyon jöhet számításba, mert az azon túl, hogy csak egy ülőkád - az nem lenne baj, mert elég nagy így is, főleg Nekik - úgy van beépítve, hogy a végén kell belemenni.. szóval szélességre vagy keskenységre :) csak akkora a fürdőszoba, mint egy átlagos wc szokott lenni csak hosszú... balra a wc, középen a kézmosó, jobbra pedig a kád... Na szóval oda nem tudjuk a gyerekeket betenni, mert nem férnénk hozzájuk, mivel "előre" túlságosan ki kellene nyújtózni, hogy elérjük a kád végét. Nna.. nem biztos hogy érthető, de megpróbáltam elmagyarázni. :) Majd nyáron kipróbáljuk bent Mamáéknál a nagy kádat, az "normálisan" van betéve, elé tudunk állni. :)))

Fürdés után Livike kb 40 perc múlva aludt el, addig jól elvolt, Levike viszont csak most 10 perce alszik. Először csak állt és rohangált a kiságyban, tetetetézett azon az édes hangján amit megint nem sikerült felvennem, hogy megmutassam. Utána viszont átváltott a kevésbé kedvelt sírásba, majd miután kapott még 90 ml kaját és azt is megette, kapott még 90-et, ami gyanítom, hogy már nem fog elfogyni, de legalább csendben van és sikerült elaludnia. :))

A továbbiakban meglátjuk hogy mennyire lesz alvás, remélem most már reggelig. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)