2010. március 7., vasárnap

Néhány pillanatkép :)

Tegnap készült pár kép, ezekből teszek most fel párat. :)
A mai bundáskenyér evésről videót csináltam, megpróbálom azt is átalakítani, hátha nem ébrednek addig fel, de a képeket gyorsabban fel tudom tenni. :)

 
Livike eszi a sonkát. Egyszerre betömi, utána szétszedi cafatokra :)
Ezért is van evés után minden tele sonkadarabkákkal. :)

 
Finom... :)

 
Biztos megérezték, hogy a végét járja a tápszerük..... Egy üveggel már nem is elég!
Kell a Levié is! :))
Egyébként amíg Levit öltöztettem addig vette magához a Kisasszony az Ő kajáját is... :)
Olyan is volt már, hogy mindkét cumi a szájában volt, de akkor elfelejtettem fényképet csinálni. Most is Apának jutott eszébe, nem nekem. 


 
Ebéd előtt ácsorgás a kanapénál...
Livike már a habtapit eszi, annyira éhes. :)
(egyre többször találunk pici darabkákat a szájukban, mert csak szétrágják, meg nem eszik szerencsére..... és nem az éhség miatt.)  :)
Egyébként most hogy nézem, a műanyag dobozban lévő kölesgolyók elérése ösztönözhette Őket, hogy mindketten ácsorogjanak anélkül, hogy valamelyikőnk bent lenne a szobában. :)


 
Levikének is meg kell kóstolnia, nem mintha magától nem szokta volna....
Ennyi kép van most. Még az eszembe jutott, hogy valamelyik délután arra mentem be, hogy Livi kezében ott volt egy DVD lemez. Maga a lemez, nem a tokja. Mondom ezt meg ugyan honnan szedték? Nézem, hát nyitva volt a DVD lejátszó tálcája.... Levit láttam, hogy ott matat, akkor még a rács egész közel volt a tévé állványhoz amin alul a DVD lejátszó is van, be tudott nyúlni. És ki tudta nyitni a kis gombbal a lejátszó tálcáját! :) És ki is tudta venni a lemezt, pedig biztos hogy forgatnia kellett, hogy kiférjen a két rács között... :) Ügyes gyerek ez, megszerel mindent! :))
Persze elvettem, és azóta a hordozó a rács és a tévé állvány között van, mert egyébként simán mozgatják az egész karámot, mivel nincs annyira fixre állítva, hogy ne lehessen egyáltalán mozgatni. (akkor én se tudnám este helyezgetni, pedig kell kb 20  cm-t húzogatni, hogy felszedjem a habtapit, meg a porszívózásnál is kell a mozgatási lehetőség, szóval így maradt a kitámasztás. Ott viszonyalg így stabil, már csak a konvektor irányában kellene valamit csinálni vele, mert néha egészen kitolják azt a részt. Livi már csúszott úgy el hasra, hogy állt és kapaszkdott, közben tolta maga előtt a rácsot. :) Nahh.. hirtelen ennyi, megyek mert eddig tartott az alvás... A KicsiLány felébredt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)