2010. március 7., vasárnap

Nyugalmas éjszaka, csendes nappal - eddig :)

Az éjszakánk elég jó volt, este szerencsére Levi nem ébredt már fel, de hajnalban 5 órakor fel kellett kelnem hozzá, csináltam egy kis kaját és aludt is 7-ig. :)
A délelőtt is jól telt, a tízórai idejének közeledtével erősödött a hangerejük is, konkrétan mindketten a karámnál álltak és toporzékolva visítottak. :) Vicces jelenet volt, hallgatni azonban egyáltalán nem volt annyira jó. :(
A gyümölcs elő volt már készítve, Apa közben kiment bundáskenyeret sütni reggelire (nekünk). Mire kész lett Levit már megetettem a gyümölccsel, de Livi még megkóstolni se volt hajlandó. :( Se tőlem, se Apától nem fogadta el a gyümölcsöt. Ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve kerestem egy jól átsült bundáskenyeret, kiszedtem a "belét" és azt kapta Livike tízóraira apróra csipkedve. Olyan szépen és ügyesen ette. :) A tányért sem akarta a fejére borítani, szépen kivett egy-egy darabkát és ette egymás után. Levike is megevett vagy három kis falatkát, de nem igazán kellett.... bár Ő megette a nagy adag gyümölcsöt is. Kaptak teát is mind a ketten, utána letettem aludni őket a szobába. Úgy volt, hogy kint fognak aludni, de mire odakerült volna a sor úgy elborult az ég, hogy azt hittem esni fog a hó nem sokára, meg nagyon hideg is lett. Fél óra múlva száz ágra sütött a nap, bár most már megint nem süt, jellemzően ismét az alvás időre borult be az ég...

A délelőtti alvás rövidre sikeredett, nem volt egy óra sem az egész. Utána ebédig játszás volt, nagy részt egyedül (kettesben) de a vége felé már nagyon igényelték a társaságunkat, szokás szerint álmosak lettek. Mikor, ha nem evés előtt? :(

13:10-kor megebédeltettük Őket, már megint zöldséges keverék csirkehússal volt, egy kis gyümölcsmaradékkal. Ügyesen megették mind a ketten. Igaz, hogy egymásnak háttal kellett már Őket fordítani az etetőszékkel, mert folyton azt nézték, hogy mit csinál a másik és nem az evéssel foglalkoztak. :)

Ebéd után kicsi tea, majd kicsi tápszer és irány a kiságy....
Mi pedig irány be Mamáékhoz ebédelni, ezt csak olyankor tudjuk megtenni, ha alszanak, vagy ha bevisszük a gyerekeket is. Most nem vittük be csak a beélesített telefont, hogy halljuk, ha valami ordítás lenne, de nem volt, csak nagy viháncolás, nevetés, ugrálás... majd fél óra után csend és alvás. :)) Lefárasztották egymást. :)

Ennek már egy órája, hogy alszanak, nem tudom meddig tart, de jó lenne, ha eleget aludnának, és délután nem lennének nyűgösek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)