2010. március 13., szombat

Alvás... bepótolva ?:)

Legalábbis most úgy tűnik, a tegnapi alváshiányt ma pótolják be a gyerekek, ugyanis 13:30 óta alszanak.... :)
Éjjel azért Levikét altatnom kellett, végülis annyi volt, hogy kivettem 23 óra előtt az ágyából és magamra tettem, majd ott hamarosan el is aludt velem együtt, de letenni kb éjfél után tudtam... Ekkor felébredt, sírt is kicsit de mire kimostam a cumisüvegeket, hogy csináljak egy kevés kaját az elalváshoz addigra csend lett. Elaludt. :) Így alhattam én is tovább.. :)
Ezután már aludtak reggel 6-ig! Nem tudom mi lesz, átállnak a korai ébredésre? Pedig jó lett volna még aludni, de ezt már sokszor írtam, hogy nem mi határozzuk meg.

Mivel korán reggeliztek, így a gyümölcs evést is korábban kezdtük. Livikét már 9 órakor kihoztam az etetőszékbe, de csak 9:40-kor kezdtünk enni. Levike még előtte elaludt a habtapin, valószínűleg ülve, mert mikor bementem előre volt dőlve a díszpárnára amit előtte már levadászott az ágyról... :) Mikor Livikét elkezdtem etetni akkor felébredt Levike is, így egyszerre etettem meg Őket.
Nem volt valami jó étvágyuk, a maradék egy része az ebédben kötött ki, a többit meg majd megkapják az uzsonnához.

Tízórai után Livike elaludt az etetőszékben amíg Levit tisztába tettem meg felöltöztettem a babakocsis kint alváshoz... Drága kicsiLány, hát ha ott alszik, hát ott alszik... Dönthető a háttámlája az etetőszéknek, megpróbáltam a legkényelmesebb pózt beállítani Neki hadd aludjon amíg tud. :) Levike nem aludt valami sokat kint, de azért levegőn volt mert utána Apa kivitte magához a kinti konyhába az etetőszékkel, így ott ücsörgött amíg én kiszedtem a ruhákat a mosógépből és teregettem... Mire vissza értem a Lány is felébredt, így Őt is felöltöztettem, és bár ki nem tettem a babakocsiba, de kimentem vele az udvarra, hogy legyen levegőn Ő is. :)

Ebédig volt még nagy játszás is idebent, meg kicsi hiszti is, de közel sem annyi, mint tegnap és az utóbbi napokban... :)

13 órakor megebédeltettük Őket, vagyis Apa etetett, én pedig kiporcióztam a ma megfőzött zöldséges keveréket, lett 5 adag a fagyóba meg még holnapra is egy, ami csak a hűtőben van. Meg persze amit megettek. :))

Először nem akartak aludni, de végül egy fél óra alatt csak elnyomta Őket az álom...
Apa is alszik, hát végülis akkor aludjon amikor a gyerekek is, mert utána hiába akar, ha zajonganak körülötte. :)

Itt tartunk most....
Vasalnom kellene, de nincs kedvem.... majd meglesz később :) (amilyen ügyetlen vagyok, minél jobban akarok vigyázni, hogy pl ne zörögjek-csörögjek odabent, biztos hogy nekiütném a vasalódeszkát az éjjeli szekrénynek, vagy valaminek, akkor pedig ébredés lenne.... ez amolyan kifogásfélének is megteszi, hogy miért nem most vasalok. Úgyis megvár...:) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)