2010. március 15., hétfő

Hétfő...

Ma sem volt semmi különös, de a megszokás miatt mégis legyen megörökítve legalább röviden. :)
Az éjszakát végig aludták, reggel 6:40-kor csináltak ébresztőt a gyerekek, de 7:10-ig el tudtuk húzni a tényleges kezdést. :) mindig van valami játék - plüss, rágóka vagy valami ilyesmi - a hordozóban (ami a Livi ágya meg a mi ágyunk között van a karám mellett, magyarul elérem az ágyról:) ) amit reggel be szoktam nekik adni a kiságyba, van hogy dobom is, ennek nagy kacagás szokott az eredménye lenni, de legalább jó a kedvük. :))
A szokásos dolgok és a 10 órai tízórai után bent tettem le Őket aludni, mert kint bár szépen sütött a nap, nagyon fújt a szél....
Kb egy órát aludtak, utána már játszás volt ebédig...
Apa 12-re ment dolgozni, így az ebédeltetést mamával csináltuk, meg az uzsonnáztatást is, meg elég sokat, délután szinte végig itt volt segíteni, meg még most este is visszajött Levikét altatni, úgy, mint picikorukban, karban.... :) Persze szerintem meggondolja, hogy legközelebb mikor altat karban, mert már nem 3 kiló, hanem 9, ha nem több. :) Na de haladjunk sorban.

Ebéd 13:10-kor Levike nagyon szépen ette most tőlem is a kaját, Livike pedig Mamától.. lehet, hogy most egyedül is meg tudtam volna Őket etetni, mert éhesek voltak. :))
Ebéd után mégis kitettük Őket a babakocsiba aludni, vagy legalább levegőzni, a szél kissé mérséklődött addigra, meg mindig forgattam a babakocsit, ha nagyon bele fújt volna a szél... Ez az alvás se volt valami hosszú távú, kb háromnegyed óra múlva be is kellett hozni Őket... Onnantól fogva nem volt alvás...

16 óra után nem sokkal megvolt az uzsonna is, ami először csak valami pót evésnek indult, de mondtam, hogy ha már itt vannak az etetőszékben akkor egyúttal egyék már meg az uzsonnát is. :)) Így ettek babapiskótát, tejpépet gyümölccsel és ittak hozzá teát is. Livike biztos szívesebben ette volna ma is a bundáskenyeret. :)))

18 órától már nagyon számoltuk a perceket fürdésig, mert mindketten nagyon álmosak voltak... Livi megint majdnem elaludt állva az ágynál, Levi meg csak úgy, ahogy volt bárhol. :)
Ahogy egyre kevesebb ruha volt rajtuk, egyre jobban jött meg a kedvük és felélénkültek, kezdődött a kergetőzés, a karám mentén körbe sétálás, ilyesmi. ))
19:40-kor fürdettünk, 20 órára kész voltunk....

Úgy tűnt, hogy elalszanak, de Levikét ki kellett vennem mert csak állt a kiságyban és sírt.... nem segített a mellette állás sem... magamra tettem, mellém tettem, csak sírt és fészkelődött... Mama biztos kint volt a kutyának enni adni, vagy nem tudom hogy hallotta meg a sírást, mert nem volt azért annyira hangos, mindenesetre bejött altatni. Először Ő is melléfeküdt, de Levi nem aludt el csak vigyorgott meg folyton felült, ment volna mindenfelé, pedig álmos volt már nagyon.. Ekkor vette fel Mama karba és sétált vele mint régen.. úgy aludt el. :) Nem kellene pedig erre vissza szoktatni, mert tényleg nehéz már nagyon..

Szerintem nem sok kell Levinek az önálló felálláshoz, mert egyre többször áll meg nyújtott lábon és kézen, fel is nyomja magát, de mindig leül utána. :) ha tud kapaszkodni akkor lépeget, de feláll bárhol ahol van egy kis kapaszkodó, legyen az akár a lábam. :)) Livike is egyre többet lépeget a kiságynál vagy a karámnál, az ágyunknál is.. meg mászik fel az ágyra, ma is egy kis fenékemeléses segítséggel simán felment és végigsétált a támla mentén, majd felállt a szélére a karfára, és majdnem fejjel ment bele Levi ágyába, ha nem vesszük észre időben. :)

Nagyjából ennyi mára. Közben már Apa is haza ért, megyek is, ne legyen az, hogy mindig a gép előtt ülök.. (pedig ma nem is ültem itt, csak nem sokkal azelőtt jöttem ide, ahogy haza ért, épp elkezdtem ide írni... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)