2010. március 8., hétfő

Gyors összefoglaló a hétfői napról...

Megpróbálom röviden, a végén kiderül mennyire sikerült a tervem. :)

Éjszaka aludtunk, reggel 7-kor volt ma az ébresztő, ha tetszett, ha nem. :)
Már nekem is unalmas mindig leírni, hogy mit szoktunk a tízóraiig csinálni, sőt ebédig... ezért nem is írom, a Szokásosat! :)
Gyümölcs evés 10:20-kor, elég ügyesen megették, bár maradt egy kevés de azt beletettem az ebédjükbe. Ezután öltöztetés és irány a babakocsi alvás céljából, ugyanis elég jó, de inkább csak szép idő volt kint. Sütött a nap, de hideg volt azért... Mégis Levike mindig úgy le van izzadva amikor behozom, hogy a hajából meg a ruhájából majdnem csavarni lehet a vizet....
Miután elaludtak elmentem a boltba, megvártak, csak miután haza értem akkor ébredtek fel... :)

13 óra körül kezdtem összerakni az ebédjüket, meg úgy általában előkészülni az ebédre, amikor kellemes meglepetés ért bennünket: meglátogattak bennünket Andiék. :) (Levike keresztszülei. Andi, Lajos és Danika voltak most itt) :) Nagyon sok mindent kaptunk most is Tőlük, ruhákat, játékokat.... amiket itt is, még egyszer nagyon szépen köszönünk! :)
A gyerekek elég félősek voltak most valamiért.. főleg Levi, aki egyáltalán nem szokott soha így megszeppenni, nem tudom mi volt most Vele... persze mindig akkorra oldódnának fel, amikor már nincs idő tovább maradni. :( Mondtam is Levikének délután, amikor egyfolytában vagy 10 percig dumált, hogy ezt az édes kis hangját miért nem tudta megmutatni Andiéknak is, azon az egy árva "tátá"-n kívül csak sírni meg nyekeregni tudott amíg itt voltak. :( Na mondjuk álmosak és nyűgösek voltak, hirtelen lettünk sokan, és ebben a korban, sőt már korábban is elvileg már várható jelenség, hogy félnek az idegenektől, vagy rég illetve ritkán látott családtagoktól... Gondolom ez lehetett az oka....

Az ebédet elég nehézkesen ették meg, de Mama megoldotta, csak sikerült LiviLányba is beletukmálni a kaját, mert nagyon nem akarta megenni... :(
Azért a túrórudi jobban csúszott, meg egy kis tea is utána. :)
Csinált Apa egy kis tápszert amíg én pakolásztam mert a habtapit megint felszedték..... és letettem Őket aludni, elvileg szoktak ebéd után ha más nem fél órát aludni.
Elvileg. Gyakorlatilag estig semmit nem aludtak!
Játszogattak, néha ment a hiszti is, Levike megint annyira bele tudja magát lovalni a hisztibe, hogy elfelejt levegőt venni, mint pici korában. :( Elég ijesztő olyankor... ráfújunk hogy zökkenjen már ki a sírásából, vagy valami. Ez általában használ. Gondolom azért venne magától is levegőt, de nem szeretném megvárni, hogy mikor... 5 mp is annyira hosszúnak tűnik, levegő vétel nélkül.. :(

Mivel nem aludtak így nyűgösek voltak egész délután, nem volt jó sehogy sem. :(
Fürdés előtt már kevesebb ruhában jól eljátszogattak, na meg eltelt azzal is fél óra, hogy az új szerzeményeket (ruhákat) válogattam és próbálgattuk, hogy melyik jó már most, és melyiket kell eltenni későbbre mert még nagyok. A sapkák nagy sikert arattak! Abból szerintem még Livikének is jut, itthonra szerintem tökéletesen megfelel a fiús sapka is.. :)) Mindkettőre ráadtam egy-egy sapkát, és egymásnak vigyorogtak, meg nyúlkáltak oda a mintákhoz, na és az elmaradhatatlan, percekig lekötő MADZAG is ott volt, méghozzá jó sok! :)) (a sapkák megkötője)
Jól el is telt az idő, még el is múlt 19:30 amikor nekifogtunk a fürdetésnek...
Előtte persze futottak jó sokat megint vízszintesben. :)

Fürdés, kaja, alvás... És épp 2 perce Livike felébredt, de úgy tűnik már alszik is, mert csak felsírt, de mire elindultam volna hogy megnézem már újra csend lett. :)

Ennyi volt a mai nap.
Majdnem elfelejtettem, csak most hogy megláttam a virágokat, eszembe jutott! :)
Mivel ma Nőnap van, kaptunk virágot! :)
Először Apától, majd Papától, majd pedig Lajostól is kaptunk virágot, Livike is és én is. :) Meg persze Mama is. Még egyszer köszönjük szépen! :)

Tényleg befejezem, megint késő van... holnap jövök. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)