2010. március 4., csütörtök

Csütörtök délelőtt

Még a kora ellenőrzés előtt írok pár sort, utána szerintem úgyis megint este jutok a géphez.
Az éjszaka elég darabos volt, de erről most nem a gyerekek tehettek...
Éjfél körül feküdtünk le, viszont Apa nem nagyon tudott aludni, most épp a válla "kattant be", a jobb kezét alig tudja mozdítani, valami idegbecsípődés lehet...
Emiatt éjjel többször fent volt, bármilyen csendben kelt fel én mindig felébredtem rá, utána 4 órakor Livikének kellett kaját adni mert sírt, majd 6 órakor ismét, de akkor már mind a kettőjüknek...
Mivel dolgozni egy kézzel nem lehet, Apa szabit vett ki mára, felhívta a munkahelyet, hogy hívjanak be délelőttre valakit, mert ő most nem tud dolgozni. :( Máskor is volt már ilyen baja, nem mindig vállban jelentkezik, vándorló kór ez a valami... de dolgozni mindig el tudott menni tőle. Hát most nem.
Holnap egyébként is szabad lett volna, így a két nap alatt majdcsak helyre jön.. csak azt nem tudom mit lehetne rá adni amitől jobb lenne, mivel pontos diagnózist nem tudunk, hogy idegzsába vagy csak sima becsípődés, így a Google se segít túl sokat... de azért nézegetem még.

A gyerekek eddig jók voltak, 10 órakor megetettem velük a gyümölcsöt, szépen megették mind a ketten, egy ide- egy oda elven, megy ez, ha ők is úgy akarják. :))

Jelenleg alszanak...
12:45 körül tervezzük Papával hogy elindulunk a kórházba, ebéd szerintem akkor lesz, ha visszajöttünk, délben szerintem még nem fognak tudni enni. Vagy majd meglátjuk. Fő a határozottság. :)

Pár napja szokása főleg Levinek, hogy iszonyatos erővel rángatja a karámot... az egyik fele oda van kötve a kiságy végéhez, de nem szorosan mert este mozgatni kell kicsit a pakolásnál, így kileng elég rendesen. A másik vége csak úgy van, azt nem tudtuk mihez rögzíteni. Ha ilyen erővel rángatják előbb-utóbb tönkre megy. :((
Ha rájuk szólunk annál inkább csinálják, teli szájjal vigyorogva! Ha leültetem vagy arrébb teszem akkor megsértődik és ordít... Idő kérdése volt mondjuk, hogy mikor kezdik ki a "ketrecet" de azért tönkretenni nem kellene. :(

Nahh. megyek és pakolászok amíg hagynak, hisz' a nagytakarítás nem ért véget a tegnapi nappal. :( Csak ugye szívesebben ülnék itt egész nap a gépnél, ami több okból is kivitelezhetetlen. :)

Hmm... meghirdettem a Tesz-Veszen Livike zenélő-forgóját valamint egy csomag 3-as Pamperst, ilyen az én szerencsém, nem kellett senkinek. :(( A pelenkának még van ideje este 21:30-ig azt hiszem, de szerintem azt se fogják elvinni..
Eddig még csak vásároltam, eladni még nem is próbáltam csak ezt a két dolgot, de még a kedvem is elmegy így az egész további eladási kísérletezéstől... A munka meg van vele, fotózni, postai díjat számolgatni, feltenni a hirdetést, aztán szépen letelik és nem kell senkinek, pedig nem adom drágán.. na mindegy.
Nyavalygásnak vége. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)