2010. március 18., csütörtök

Szerda délután és a mai nap eddig. :)

Összességében elég jól telt ez az időszak. :)
Tegnap nagyon sokat aludtak, a mostanában szokásos mennyiséghez képest.
12:30-kor hoztam be Őket a babakocsiból, 13 óra után ebédeltek, nagyon jól és sokat, ettek volna többet is, ha még lett volna kimelegítve főzelék... Ma már többet csináltam, főztem még a szokásos adaghoz 2 almát, és még így is megették! :)

15 óra előtt elaludtak, bár Livike később, de akkor is jót aludt, mert 16:30-kor ébredt fel, Levike pedig 17 óra után kicsivel. :)
Az uzsonna virsli volt kenyérfalatkákkal, két egészt megettek, pedig máskor egyet szoktak csak, hát biztos a jó levegő meghozta az étvágyukat! :)

Gyorsan elszaladtam a postára meg a boltba amíg Mama megetette Őket az uzsonnával, majd fürdésig játszottunk. :)
19:40-kor fürdettünk, rendben ment minden, kaja, alvás. Az alvás Livikének egyből sikerült, Levike a filmet végig rötyörészte meg szaladgált a kiságyban, majd miután a Livi maradékát még odaadtam Neki, szépen elaludt Ő is. :)

Most viszonylag korán lefeküdtem aludni, mert Apa nézelődött a neten, így nem vártam meg, hogy végezzen, inkább nem írtam már az este blogot... 22:40-kor mentem is aludni. :)

Az éjszakát végig aludták, reggel 7:10-kor ébresztettek bennünket. :)
Szokásos dolgok, tízórai gyümölcsevés 10 óra után pár perccel, ami nem ment zökkenőmentesen, és nem is ették meg mindet, bár eleve több volt, mint szokott, kiindulva a két napja tartó jó étvágyukból. :)
Kint gyönyörű idő volt és van még most is, így irány a babakocsi és alvás! :)
11:30-kor felébredtek, de még vagy fél órát kint voltunk velük Mamával, kézben/ölben levegőztünk, nézelődtünk, kutyával ismerkedtünk. :)
Előbb-utóbb eljön az idő, talán nem is olyan soká, hogy már a saját lábaikon fognak járni, és akkor kint az udvart is felfedezhetik, amibe mondjuk a Bercinek is lesz beleszólása, úgyhogy valamit majd ki kell találni, hogy pl ne ugráljon a gyerekekre, meg ilyesmi.. Szegénykéim, majd mennek a bizonytalan lépteikkel erre jön Berci és jól fellöki Őket. :( Úgyhogy valószínűleg az udvar hátsó része el lesz kerítve a kutyának, amit nem tudom hogy fog tűrni, hogy nem jöhet-mehet kedvére...
De ez még odébb van, majd kitaláljuk a módját, hogy mindenkinek jó legyen! A gyerekek pici koruktól hozzá lettek szoktatva a levegőhöz, tavaly nyáron is fél napokat kint voltak a babakocsiban. :)

12:40-kor megebédeltettük Őket. Azért ilyen korán, mert Mama 13:30-kor elment valamit intézkedni, bár az órát is elnéztük, és ha már kész volt a kaja akkor már megetettük Őket korábban. :) Mind egy szálig megették a két púpos tál kaját! :))
Még nem tettem le Őket aludni, de lassan megpróbálkozom vele, hátha kifáradtak már a sok játékban. :)
Jelenleg épp a kiságy alatt tartózkodnak a hangok alapján ítélve, és a fürdőkádat húzgálják és kacagnak. :)

A kiságyakat ismételten lejjebb kell engednünk, mert már elég veszélyesen alacsony, ha felállnak. a hónuk aljáig ér ha pipiskednek....
Ha lejjebb engedjük, akkor egyrészt nem fér alá a kád, amit megoldhatunk, mert jobb híján bele teszem a nagy kádba.... De a rosszabb az lesz, hogy a gyerekek se fognak tudni bemászni és ott bújócskázni, pedig hogy szeretik! De inkább ne legyen meg a kuckó, minthogy kiessenek! :(

Hirtelen ennyi, jövök, ahogy tudok! Nem mondom, hogy ma, majd meglátjuk. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)