2010. március 9., kedd

Alvás, uzsonna, játék, fürdés, hiszti, alvás. :)

A bejegyzés címében nagyjából benne van minden, ami a mai nap további részében történt. De azért mégse legyen már üresen ez a rész.... :)

15 óra után egyszer csak csend lett, elaludtak.... (pelus terén nem volt gond - akkor még) 16 óra előtt nem sokkal már újra talpon voltak. Először Livike ébredt fel, majd szinte közvetlen utána Levike is. És igen, nála akkor már volt valami a pelusban.. Csak nem csalt annyira az orrom.... :) Ha Livi nem ébreszti fel, biztos többet aludt volna, de ha már így alakult, akkor kivettük Őket, mert közben Mama is haza ért, de 5 perc után ment is mert dolga volt.

Mivel az uzsonnaidő még odébb volt, de bent nem voltak hajlandóak megmaradni, így kikerültek ide a konyhába az etetőszékekbe, és amíg főtt a virsli meg tettem-vettem, megettek ketten egy kiflinek a háromnegyedét kb.. a két végét kapták meg. Persze ebből ténylegesen jóval kevesebb rész jutott a rendeltetési helyére, a többi az ölükben, alattuk és a földön kötött ki. Konkrétan kiporszívóztam a két gyerkőcöt miután a virslit is megették és készültünk bevinni Őket a szobába :) A leggyengébb fokozatban, fej nélkül volt a porszívócső, és úgy szépen le lett a ruhájuk szívatva, utána a székek is majd végül a föld is. :)

Játék következett, már uzsonnára haza ért Apa is, így nem egyedül kellett lefoglalnom a gyerekeket... Szerencsére 19 óra előtt még segítségünk is lett a lefárasztásban, Mama személyében. :)
Volt sok rugdosás ma is, na meg Levike szépen járkál már a kanapé mentén, nem is lassan! Nagyon bátor már, néha nem is kapaszkodik, úgy áll, és lép is, de persze akkor elesik, vagy elesne ha nem fogjuk meg. :) Az egy másik dolog, hogy nem néz semmit, hogy épp mire vagy kire ül rá, meg hogy megy, mint a tank... :) Livike is hasonlóképpen közlekedik - mármint úgy, mint a tank - Ő még kevesebbszer lépked, de azért szokott... :))

19:30-kor elkezdtük a fürdetést Apával, 20 órára kész is voltunk...
Pakolás, stb... Kezdődött a film is, de persze Levike is elkezdte a maga kis magánszámát.. úgy tűnik, hogy mostanában két naponta jön ezzel elő, minden másnap el tud aludni egy mukk nélkül... :)
Kivettem és kezdtük a semmisehogynemjó mutatványt...
Végül 21:20-kor tudtam letenni a maradék kajájával, majd 10 perc múlva újra sírt, ekkor még a Livi kajáját is összeöntöttem az övével és úgy kapta meg, ezzel egyelőre alszik.. vagyis biztos meg is ette már.

Fogzás ügyben úgy tűnik, hogy Levikének a jobb felső kettese fog legközelebb kibújni. Legalábbis ott érzek valami kis éles dolgot, de a többi fogából kiindulva, még hetek telhetnek el, mire kibújik. :(

Nagyjából ennyi mára. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)