2010. március 20., szombat

Szombati napló + néhány kép. :)

A ami nap is hasonlóan telt mint az összes többi, nagyjából így nézett ki:
- Éjjel alvás, Levike egyébként megette még azt a második 90 ml kaját is, nagyon éhes lehetett, hogy 360 ml bement még így az egész napos mindenféle evészetek után. :)
- Reggel 6:40-kor Livike ébresztett bennünket, pár perc múlva Levike is felébredt, kezdődhetett a nap.
- Szokásos dolgok, ma Apa 10-re ment dolgozni, így már a tízóraiztatást is Mamával oldottuk meg. Jó sok volt a mai adag is, szépen megették! :)
A gyönyörű idő megint lehetővé tette, hogy kint alhassanak a gyerekek a babakocsiban. :) Bár a szél eléggé fújt, azért jó idő volt rájuk, mert úgy fordítottam a kocsit, hogy ne érje Őket közvetlenül. Ma már nem is az overállt adtuk rájuk, hanem csak vastag kardigánt és sapkát.. Levike így is le volt izzadva mikor bejöttünk, de mégsem annyira, mint máskor.
- 11:40-kor hoztam be Őket, majd ebédig játék volt és hiszti meg nyűglődés. Ezekből sajnos mára elég sok kijutott, nem tudni miért, talán a kevés alvás miatt. Ugyanis Levike ma összesen annyit aludt, amit kint a babakocsiban tudott, Livike meg talán 10 percet délután bent Mamáéknál, és ennyi volt az alvás..
- 13:30-kor volt az ebéd, ami ma is elég púpos adagnyi volt, meg még a túrórudi is lement utána, szóval ügyesen ettek. :)
Aludni viszont nem voltak hajlandóak.. Mama itt volt amíg én elmentem a boltba meg végre mér szoláriumba is eljutottam, de az egész - útidóvel - kb 1 óra 15 perc volt. Mikor hazaértem azt hittem rég alszanak, erre mindkettő fent volt és nyűglődött, semmi nem volt jó, csetlettek-botlottak az álmosságtól. Ha az egyik aludt volna a másik biztos felzajongta, és fordítva is így volt... Így ahhoz, hogy mi is tudjunk végre ebédelni (16 órakor...) bevittük Őket Mamáékhoz a hordozóban, hogy majd ott ellesznek, vagy el is alszanak talán... Elég jól elvoltak, Livike el is aludt jóval azután hogy már rég el is mosogattam. :)) de ez az alvás nem tartott sokáig. Addig Levike bent volt Mamánál, a forgószékbe ültetve próbált úgy csinálni, mint aki húde dolgozik a számítógépen.. :) Készült erről jópár kép, majd teszek fel, remélem még most sikerül... :)

Miután Livike is felébredt kijöttünk, hogy megcsináljam az uzsonnát. Ma is virsli volt. Tudom, lehet mondani, hogy biztos unalmas mindig ugyanaz. Nem mindig, csak pár napig, mert ha ki van bontva a virslicsomag akkor azt a lehető legrövidebb időn belül fel kell használni, ezért nem húzhatom, hogy adok pl hétfőn, aztán meg csütörtökön belőle... Most ráadásul átfedés volt, mert 1 db volt a korábban felbontottban, ma pedig bontottam hozzá egy újat. :))) Egyébként meg amíg szívesen megeszik addig akár minden nap is ehetik szerintem. :))

Mire végeztek az uzsonnával már 18:20 volt, nem is maradt olyan túl sok idő a fürdésig.. nem is volt ez baj, mert már tényleg össze-vissza dőltek-borultak, estek el és össze, szóval sokat jelentett, hogy nem aludták ki magukat. Főleg Levi volt nagyon meggondolatlan: úgy végigszaladt - szó szerint - a kanapé mellett, hogy rossz volt nézni, hogy mikor bukik fel a saját lábában. Mert ugye oldalazva lépked, csak gyorsan. :)) Meg ment mindennek neki, és még mindig nem számít, hogy az útjában van Livi vagy bárki/bármi más.... megy át rajta könyörtelenül.
Valahogy csak eltelt az idő, és végül rendes időben - 19:25-kor - fogtunk hozzá a fürdetéshez...
Ma csere volt, Mama fürdette Livikét, én pedig Levikét.. nehogy megunják.. :)
Fürdés után gyors pakolás, ágyazás, stb, hogy minél kevesebb ideig legyen villany kapcsolva meg zörgés.... El is aludtak, de az előbb - mielőtt elkezdtem ide írni - Levike sírt, azt hittem elfogyott a kajája, közben még alig volt híja. Szerintem elaludt evés nélkül és most megijedt ahogy felébredt, hogy nincs kaja... nem találta az üvegjét... Szerencsére egy kis simogatás meg persze a kaja miatt megnyugodott, most már remélem aludni fog reggelig. :))

Most pedig jöjjön néhány ma készült kép. :)

Livike a levegőzésre/alvásra készülődve. :) Végül nem ezt a sapkát adtuk rá, mert ebből egyből kint volt a füle... maradt a jól bevált sapkája, az sem annyira meleg, mint pl a Levié (a téli) :)
Itt már alváshoz készülődnek... :) Azért egy negyed órás tologatás-ringatás még kellett segítségnek. :))
Na, ki a főnök?! :) (Ez már késő délután készült, amíg Livike aludt...).
Nagy munkában.....
Nézzük csak, mit nem írtam még fel..... 


Újra kettecskén még Mamáéknál... :)

Ennyi lenne mára. :) Holnap is jövök gondolom, ha máskor nem, akkor így este.... de ez nagyban függ a gyerekektől is. :) Mint minden...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)