2010. március 17., szerda

Eddig jól telt a napunk. :)

Az éjszaka eseménytelenül telt, magyarul aludtunk. :) Reggel 6:45-kor magamtól felébredtem, de szerencsére csend volt még, csak 7:10-kor ébredtek fel a gyerekek és ezáltal mi is végleg mára. :)

Minden rendben ment, 10 óra sem volt még amikor megetettük a gyerekeket a tízórai gyümölccsel. Szépen megették mindet.
Mivel kint nagyon szépen süt a nap és jó idő van, így természetesen a babakocsiban alvást/levegőzést választottuk mára! :)
Bár most el van borulva az ég egy része, pont ahol a napocska is sütne, elég hideg is lett emiatt. Lassan ébredeznek is, elég is volt már ennyi a kintlétből szerintem.

Olyan gyorsan eltelik a nap! Már dél van, pedig még most keltünk. :))) Na igen, ha eddig egyfolytában hiszti meg nyekergés lett volna, akkor biztos nem tűnne ilyen rövidnek az idő. :))
Remélem a nap további részében is ilyen jók lesznek! Nem azt kívánom, hogy csak egyenek meg aludjanak, természetesen legyenek fent, de szépen, ügyesen, hisztizésmentesen játszanak, ha nekem van tennivalóm, akkor azt tudjam megcsinálni, de tudom, hogy egyre jobban igénylik a jelenlétet, hogy ne csak ketten legyenek, hanem legyünk ott velük. Persze, hogy ott vagyunk! :)

Egyelőre ennyi, majd jövök este - gondolom - :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)