2011. március 5., szombat

Szombat eddig...

Éjjel volt egy kis vándorlás. Először Livike ébresztett 3 óra körül, hogy jönne oda, úgyhogy magam mellé vettem, kívülre, mert oda akart feküdni.. Három órán keresztül eléggé elgémberedett a karom, mert alatta volt, hogy véletlen le ne essen. Szépen vissza aludt, mi is.
6 órakor Levike jött, hogy Ő is oda akar feküdni. Mondtam, hogy menjen Apa oldalára.. Vagy inkább leteszem Livikét, és akkor jöhet oda mellém. Letettem, de Levike nem igazán feküdt már le, max. percekre csak. Hol ide, hol oda....
Mi még próbáltunk aludni, 8 óráig nagyjából sikerült is, de akkor már Livike is újra felkelt, azt hittem majd Levike újra elalszik, akkor, amikor már kelni kellene, de nem. Bírta. Játszott, elvolt, nagyjából minket is hagyott még közel két órán át. :))

Gyorsan rendbetettük Őket, Apa elszaladt a kisboltba, majd hamarosan indulhatott is dolgozni. Ma is 10-re ment.
Elég jól elvoltunk, ma csak egy fél szendvicset ettek meg, de a semminél az is több.
Pakolásztam, hűtőt rendeztem, mosogattam, megpucoltam a cipőiket, úgy elszaladt az idő, hogy már 11:30 volt, mire észbe kaptam, hogy ki is kellene menni levegőzni! :)
11:40-kor már indultunk is babakocsival. Bejártuk a környéket, Livike most is köszöngetett mindenkinek, egyetlen egy biciklis bácsika köszönt Neki vissza. :(
12:20-kor értünk haza. Nem volt annyira hideg ma, de azért 10 fok nincsen, mint amit jósoltak mára, meg a nap sem süt.

12:30-kor kezdtem adni az ebédet. Ma két üveges kaját ettek meg. Mind egy szálig! Az első üveg kajának a felét Levike egy-az egyben megette, Livike közben hisztizett, mert Ő kekszet akart enni.... Úgy visított, mint akit nyúztak, de végül csak odajött és evett Ő is, majd kevés lett, ezért bontottam ki a második üveggel is. Alma-öszibarack pulykahússal. :)

13:15-kor tettem le Őket aludni 150 ml tejjel, kiteregettem, majd leültem írni...
Livike pedig most ébredt.... Nem vitte túlzásba az alvást, de ahhoz képest meg elég sok volt, amit az utóbbi két napban aludtak. :D

Na megyek is be Hozzá, este jövök.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    AZ én nagyfiam volt ilyen, hogy 2 évesen nem akart délután aludni.
    Sajnos én hamar feladtam, kár volt!
    Ne add fel, ha bírod energiával-látom kell Livihez és Levihez is bőven, kisöröknyüzsgők-legyél kitartó, kell nekik a délutáni szieszta!

    köszönjük a köszöntést!:)
    más ám, ahol nagy tesó van!(bár szerintem Patriknak mások a génjei is, Ő MÁS! már nem tudom meg, hogy lett bvolna, ha Ő az ELSŐ)
    Vigyázzatok magatokra!
    Heni

    VálaszTörlés

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)