2011. március 4., péntek

Elég jól telt a nap hátralévő része. :)

Azért azt nem mondanám, hogy annyira nagyon, de nem volt semmi gond, vita és veszekedés is csak kevés, bár tény, ott kellett lennem folyamatosan, most nem játszottak el egymással, mint máskor.. Na nem baj. :))
Persze álmosak voltak, de ez nem akadályozta meg Őket abban, hogy rohangáljanak ezerrel... Főleg már 18 óra körül indultak be, akkor adtam a szendvicset is, úgyhogy aggódhattam amiatt is, hogy félrenyelnek, nem csak azért, hogy elesnek, vagy egymásnak rohannak. :( Miért jó evés közben rohanni, nem tudom. :(

17 óra körül ettek gyümölcspépet, majd 18 órakor a szendvicset, teát is ittak, minden rendben volt.
19 órakor hívott Mama, de csak 1 percre kb, mert épp akkor nyekergett Livike valamin, meg szerintem akkor volt a vacsora is Mamáéknak. :))) Csak azért hívott, hogy szóljon, odaértek. Korábban persze.. :))

Szépen fokozatosan előkészültem a fürdéshez.
19:30-kor hozzá is kezdtünk. Livike volt ma is az első, nem nagyon akarta hagyni magát fürdetni, de azért jól sikerült a dolog, mert találtam érdekességet, amivel ki tudtam simán venni a kádból, pedig mostanában már nem kellett ilyesmi.. Nem baj, a lényeg, hogy ne visítson, ne rúgkapáljon. :))
Levike most jó kisfiú volt, nem lökdöste az ajtót, az ujjait sem dugdosta a nyílásba.. :)
Őt is megfürdettem, Vele is rendben ment minden.
Gyorsan megágyaztam, a fürdős cuccokat csak utána pakoltam ki, hadd mehessenek fel az ágyunkra, ha akarnak, már mindketten ott toporogtak. :D

20 óra körül lettünk kész. Azt hittem azonnal elalszanak, Levikének kellett egy fél óra, Livike 21 óra után aludt el, ahogy vége lett a filmnek.
Levikét felébresztette, rámászott és lenyomott egy puszit. Amikor Ő már aludt...
Gyorsan felvettem Levikét, hogy beteszem az ágyába, de Livike azonnal berohant oda, úgyhogy a Lány ágyába tettem le végül... Majd meglátom, hogy átteszem-e a saját ágyába később, vagy Livike megy majd Leviébe...
Lassan Őt is leteszem, most már biztos jó mélyen alszik.

Nagyjából ennyi lenne mára, remélem marad is ennyi és nem lesz ébredés már, csak reggel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)