2011. március 8., kedd

Gyorsan még...

... pár szóban a mai nap, és megyek aludni. :)
Apa 15:10-kor ért haza, Livike 15:30 körül ébredt, sírt, de viszonylag hamar megnyugodott. Sajnos azzal tudta magát jól megnyugtatni, ha Levikét piszkálhatta, nem engedte, hogy betegyem az ágyába Levikét, Úgyhogy Neki sem tartott tovább a délutáni alvása. Azért a másfél óra megvolt így is.

Játszottunk, telt az idő.
16:30-kor kaptak gyümölcsöt, de kb a felét ették csak meg, annak is nagy részét Levike. Livike az elején evett, utána már nem. :( Inkább a kekszet ette, amit kikönyörgött addig, amíg nem volt kész a gyümölcs.

17 órakor elszaladtam a kisboltba, máshová egyszerűen nem volt kedvem menni. Oda sem, de oda muszáj volt a pékáruk meg a tej miatt. Valahogy kimozdulni sem volt ma kedvem, hiába volt a napsütés, a szép idő, fáztam folyamatosan. Remélem nem leszek beteg, nem hiányozna senkinek. :(
Mamáék vettek cumit a cumisüvegekre, úgyhogy az a része meg lett oldva a dolognak.
A szolibérlet ugrott, se Mama, se én nem mentünk el venni. :( Nem vészes, amennyit én járok.... szerintem kitart az a következő nőnapig, amit tavaly ilyenkor vettem szintén kedvezményesen. :D

Apától kaptunk virágot, Livike is és én is. Persze Livikének nem lehetett oda adni, mert egyből szétszedte volna.. :)

17:50 körül megpróbálkoztunk adni a gyerekeknek az épp elkészült saját vacsoránkból, ami kolbászos tojásrántotta volt. Nem ették. :( Se a sima tojást, se a kolbászt. A székeikből egyenesen menekülnek kifelé, de járkálva sem kérték. :( Pár percig elvoltunk itt kint amíg a szobában szellőztettem, majd a gyerekeket bevittük mi pedig Apával gyorsan ettünk, amíg nem hűl ki teljesen a kaja. A gyerekeknél volt zsömle, de azt sem nagyon ették. Nem tudom mi volt ma, hogy alig ettek valamit. :(

18 óra után nem sokkal elkezdtem adni egy szendvicset, annak is kb a felét ették meg...
18:30 körül jöttek Mamáék. :) Papától is kaptam virágot nőnapra, a gyerekek pedig kaptak kubut és Livike egy harisnyát is. :) Azt hiszem ilyet csütörtökön még nézek Levinek is, persze ha lehet akkor nem rózsaszínben.. :D (most csak azért hozott Mama egyet, hogy megnézzük, jó-e a méret.)

Volt sok játék, hancúrozás, szendvics szétcsócsálás, de azért ették is még, nem sok maradt a végére. Megittak egy kubut is, majd 19:30 után gyorsan megejtettünk egy orrszívást, utána a szokásos szoba porszívózás is megvolt, ekkor tudtak Mamáék kimenni, mert Levikének fontosabb volt az, hogy segítsen tolni a porszívó csövét, minthogy Mama után hisztizzen... :D Persze utána ahogy befejeztük a dolgot rögtön kereste.... Hamar megbékült szerencsére. :) Ekkor Livike már Apával fürdött, pontosabban Apa fürdette... 20 óra körül járt már az idő. :)

Levikét én fürdettem, minden rendben volt. Livike már ott toporgott az ágyunk mellett, mert Apa csak kihúzta, az ágyazás rám várt. (a hely szűke miatt a szekrénynél...) Miután gyorsan kész lettem Levikével már ágyaztam is, fekhettek mindketten a mi ágyunkra. Sőt, mind a négyen ott voltunk most, mert a film ma korábban kezdődött, azt néztük. :)

Nem igazán akartak még aludni.. Repeta után volt még egy kis járkálás, hely-keresés, egymástól cumisüveg elvétele, majd elég sokára, 22 óra körül aludtak el úgy, hogy mindketten felvitték az ágyunkra a törölközőjüket és félig betakarózva, azzal aludtak el. :)
22:30 körül letettem Őket az ágyaikba, azóta nyugi van.
Apa már alszik, megyek én is....

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)