2011. március 1., kedd

Elég jól telt a nap.. :)

A fürdés, amitől tartottam nagyon jól ment, de hogy azért legyen bosszúságom, Levikének csak sikerült felidegesítenie amíg Livikét fürdettem és öltöztettem. :( Az a szokása ugyanis, hogy mióta szabad a ki-be járkálás az ágyakba, Livi ágyában állva folyton az ajtó résébe dugdossa az ujjait... Ma már kétszer rá is nyomta saját magának, mert nem elég, hogy rám a frász jön, hogy nehogy megmozdítsam az ajtót, ha ott van, mert azonnal letörnek az ujjai, Ő saját magának megoldja ezt, mert bedugja az egyik kezét, a másikkal meg mozgatja az ajtót... :( Volt ma délután emiatt kétszer is ordítás, jujjogás, és akárhogy magyaráztam, csak csinálta, fürdésnél is.. Ott könyörögtem, hogy menjen onnan, mert nem tudom bevinni Livikét, csak nem ment.. Hiába ordítottam rá, akkor meg kiröhögött... Persze bevittem Livikét, Ő szépen, türelmesen feküdt és várta, hogy töröljem, öltöztessem, ha még Ő is hozta volna a szokásos hisztis formáját, akkor nem tudom mi lett volna. :( Végül Levike megunta a dolgot, kimászott és elkezdett rohangálni a szobában, ekkor esett egy hatalmasat, mert elcsúszott a padlón... Na, mondom csak összetöri még magát ma este.. de szerencsére semmi baja nem lett, az ujjai is megvannak, a fürdést is szépen tűrte, minden rendben volt. 20 órakor kezdtük, 20:35-re lettem mindennel kész, most a mi ágyunkon vannak, eddig nyugi volt, de most Livikének valami nem tetszik. :( Gondolom jön a szokásos vetkőzés, hancúrozás rész, majd visszaöltöztetem, repeta és alvás. Majd meglátjuk.

Na.. hogy így leírtam a végét, jöjjön a nap többi része.
Ahogy hazaértünk még kicsit kint voltunk az udvaron, de Apának mennie kellett már dolgozni, úgyhogy bejöttünk, Nagy visítás volt, de hamar megnyugodtak, megették a reggeli maradékot, majd kiporszívóztam, játszottunk, telt az idő.
12:20-kor kezdtem adni az ebédet, ami ma üveges répafőzelék volt hússal, tettem bele még rizst. Álmosak voltak, úgyhogy Livike nem is evett, ott nyekergett, hogy "teee teee" ami tejet is jelent, meg teát, meg kekszet... Levike megette a kaja felét, majd 13 órakor csináltam tejes tápszert és letettem Őket aludni.
Nem aludtak el, játszottak, de a tejet megitták...
14 órakor Livike is megette a főzeléket, majd újabb tejes tápszer és mehettek aludni.
Ezúttal el is aludtak hamar. Levike a szoba közepén, de letettem az ágyába.
16:30-kor keltek fel! :D

17 órakor ettek gyümölcspépet, 18 órakor egy sonkás szendvicset is megettek, megint majdnem egy órán át.. ittak kubut, teát, majd 19 órakor még egy vékony szelet gesztenyés tortát is kaptak, a marcipánt nem adtam oda, elég a tészta meg a krém. :)

Fürdésig játék volt, bár előtte amikor Mama hívott, volt egy kis sírás is, mert Levikére rájött a dobálózás, mi mással, mint az építőkockákkal. :(

Mamáék 16 órakor indultak, Budaörsön szálltak meg, mert hajnal 5-kor onnan indulnak busszal Ausztriába. Egy napos szakmai nap, éjfél körül érnek vissza szintén oda.
Majd a fáradtságuktól függ, hogy még hazaautóznak-e éjjel, vagy csak csütörtökön reggel.

Hát ennyi lenne mára, bár még nem alszanak, nagyon extrém dolgok már nem történhetnek, Apa is jön majd 22 óra körül gondolom...
Holnap 6-ra megy, 15 óra után pedig jön. A nap neheze az enyém lesz, meglátjuk hogy alakul. Szerencsére a mai nap nem vette el nagyon a kedvem, most nem tartok a péntektől sem, amikor megint egyedül leszek a gyerekekkel, de volt már ez így máskor is, hogy egyik alkalommal minden simán ment, a következőn meg nem.
Na majd lesz valahogy. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)