2011. március 7., hétfő

Pár szó még mára...

Mama itt volt a gyerekekkel, amíg kész lettem a vasalással, majd 18 órakor kiment, amikor elkezdtem adni a szendvicset bent a szobában. Egy nagy bagett (a vastag fajta) két végét ették meg, a közepe megmaradt, de szerintem így is jó mennyiség fogyott. Livike szokás szerint válogatott, Neki a "kenyér" része kellett inkább, nem a felvágottas, úgyhogy lett jó sok morzsa megint a szobában, de hamarosan kiporszívóztam, úgyhogy nem adunk esélyt az esetlegesen erre tévedő hangyáknak. :)

19 óra körül Mama és Papa is bejött, akkor megettek egy krémtúrót a gyerekek, ittak teát is, játszottunk, elvoltunk. Levike nagy meglepetést okozott nekünk azzal, hogy látszólag semmiségeket hogy megjegyez! Papa zsebében volt egy céges meghívó, rajta több partnercég nevével, logójával. Ezt a lapot nézegette egy ideig, majd felnézett a szekrényajtóra, ahova - jobb híján - fel van akasztva egy nejlonszatyor játékokkal, történetesen ugyanazzal a felirattal és emblémával, ezután közölte, hogy "cica oooo", és mutogatott a lapra majd a szatyorra. :) Más kérdés, hogy nem cica, hanem nyuszi a jele a Vaillantnak... nem is ez a lényeg, hanem hogy ennyire figyel a részletekre, nem is hittem:)))
Még az este folyamán kiborították a teát... ekkor pedig olyan precízen nekikezdett takarítani, hogy csak néztük! A kis takarítós kocsi szokott az asztal lenni tea iváskor, ebből kifolyólag az lett csupa tea... Levike még az elemeit is szétszedte, hogy mindenhol meg tudja törölgetni! :) Majd végigtörölte a szekrényeket amíg elérte - ott nem volt teás - valamint a tévét is, szigorúan azután, hogy kikapcsolta. Na igen, én is úgy szoktam letörölni, figyelnek. Mindent! :)))

A fürdést 20 órakor kezdtük. Livikét én fürdettem, nagynehezen rá tudtam venni, hogy jöjjön velem és ne Papával akarjon fürdeni, mert Ő már indult volna be... Nem is volt gond, megfürdettem, Mama megtörölte. Levikével ugyanígy csináltuk, majd mindketten a mi ágyunkon kezdték az este hátralévő részét.
A hálózsákot hamarosan levették, Livikén csak a body maradt, visszaöltöztettem Őket, kaptak repetát... Livikét 22 órakor tettem a helyére, még nem aludt, de szinte örült Neki, hogy felajánlottam a kiságy lehetőségét mint alvóhely... Levike folyton piszkálta. Nem tudom magától miért nem jutott eszébe bemenni a helyére.
Ő ott alszik azóta is, Levike pedig a mi ágyunkon.
Apa 23 órakor letette Levikét az ágyába, de fél órával később már itt toporgott a Legény az ajtóban, engem hívott.. Nem tudom mi volt a baj, kajája már nem volt mert közben kihoztam a cumisüvegeiket elmosni, de nem is kérte... Egyből visszafeküdt a mi ágyunkra, de ott kellett feküdnöm mellette vagy 10 percet, ha fel akartam kelni, mert már aludt, akkor egyből utánam szólt... :D Negyedjére azért csak ki tudtam jönni, hogy befejezzem ezt itt, egyek meg tusoljak...
Nem árt időben aludni, ami megint éjfél után lesz így is...
Apa holnap 6-ra megy dolgozni, egyedül viszem a nap nagy részét.

Ennyi lenne mára, holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)