2011. március 30., szerda

Szerdai helyzetjelentés

Livike éjfélkor már aludt, Levike kb fél óra múlva, úgyhogy mehettek mindketten a saját helyükre, így mi is.
Apa 7:45-kor kelt, mi a gyerekekkel pedig 8:55-kor! :))
Rendbe tettük Őket, telt az idő, eléggé nyűgöskék voltak, de azért elvoltunk.
Voltam a kisboltban friss pékáruért, a kis sajtos kiflit nagyon szeretik, egész nap meg is ettek hármat belőle. :)
Apa folyamatosan zavart, hogy menjek már, menjek már, még mindig itt vagyok? :) Ugyebár ma nekem volt kimenős napom (óráim...), de én csak úgy nem tudok nekiindulni reggel, hogy majd este jövök, amikor tudom, hogy nehéz a gyerekekkel egyedül, ki is kell menni, enni is kell, pakolni, porszívózni, stb...
Na meg hajat mosni, mert bármiféle menetel előtt azt kellett megcsinálnom. :)

11:20-kor vittük ki a gyerekeket, egy kicsit homokoztak, de nem nagyon érdekelte Őket túl sokáig a dolog. Jöttek-mentek, szaladgáltak, motoroztak, jól elfáradtak. :)
Az ebédet is kint ették a székeikben, bár Levike kb 2 percig ült csak benne, utána járkálni kezdett, így persze Livike is. Szerintem ha Livi egyedül enne, simán maradna a székében... Mama sütött rántott csirkemellet és zöldségköretet, Levike inkább a húst ette, Livike pedig a zöldségeket. :) Teát is ittak, jól megszomjazhattak a sok levegőn való tartózkodástól, játéktól. :)
13:30 körül jöttünk be. Hamarosan kapták a tejet és mehettek aludni.
14 óra körül aludtak el, Livike a mi ágyunkon, Levike a földön a macin...
Gyorsan bementem Mamáékhoz hajat mosni, hogy ne itt zörögjek a hajszárítóval, de mire arra került a sor - kijöttem a hajszárítóért.. - már mindketten fent voltak, úgyhogy kb 20-30 percet alhattak kb... Nem valami sok. :(

Miután kész lettem elmentem a gyógyszertárba, hogy beváltsam a pontokat, amiket tavaly gyűjtöttem a pontgyűjtő kártyára (Paticard), mert most hónap vége volt a határidő. Adott termékekre lehetett beváltani, nem volt sok értelmes dolog benne, de azért csak összeszedtem párat, hogy ne vesszenek már el a pontok, ha már "ingyen van". :)))
Voltam a postán is meg a Sparban, 16 óra után értem haza.
Játszottunk, elvoltunk. A gyerekek ettek Apával szendvicset, almát és még kiflit is, majd 17:15-kor jött Mama, hogy mehetünk a Széchenyire átvenni a bababörzés jegyeket, meg vásárolni a dm-be és az Intersparba.
Megvolt minden... Már újra 6-os pelust vettem, van még majdnem egy egész csomag 5-ös itthon, de Livike mindig nyekereg, hogy "fáá" (fáj), szerintem nyomja vagy nemtudom, pedig még mindig nem érték el a pelenkára írt alsó súlyhatárt sem. :( (11 kg) Levinek még jó az 5-ös, Ő most olyan kis soványka. :(((
Livike sem kövér, de valahogy jobb húsban van, mint Levike...

19 órára értünk haza Mamával.
Papa is itt volt, Livike nagyon nyűgös volt szinte végig, ezután is folyton nyafogott valamin, szerintem nagyon álmos volt. :(
Mikor Papa kiment nagyon sírtak, hisztiztek utána, mi nem voltunk elég jók most Apával... Mi lett volna, ha Mama is bejön? Szerintem direkt nem jött, hogy ne legyen mégnagyobb balhé, amikor kimegy. :(
Amíg nem voltunk itthon, Apa csinált banánturmixot, hát remélem nem lesz bajuk tőle. Úgy értem, hogy hasmenés. :( Megittak egy csomót. :) Ettek megint szendvicset és kiflit is... Ittak teát, még játszottunk egy kicsit és 20:20-kor fogtunk hozzá a fürdetéshez.
Livikét Apa fürdette, törölte, öltöztette, Levikét én fürdettem, a többit Apa intézte.

20:45 körül lettünk kész, épp kezdődött a film, de inkább nem néztem, mert ha bent vagyok akkor tuti nem alszanak el...
Livike hamar elaludt, Őt már 21:30 előtt le is tettem az ágyába. Levike még eszi Livi maradékát, de remélem hamarosan Ő is elalszik már.

Apa holnap megy horgászni, de kértem, hogy jöjjön időben, ez kb azt jelenti, hogy 17 óra körül (nagyon remélem, hogy nem később!), mert Mama megy Pestre edzésre, és bár a Dédi Mama biztos jön, így remélhetőleg ki tudunk menni levegőzni, de azért jó lenne nem egyedül lenni szinte egész nap a gyerekekkel. :( Mióta ilyen "jól" alszanak délutánonként, nem egyszerű annyira az időtöltés Velük.
Na, majd lesz valahogy.

Ennyi lenne mára. Holnap jövök, ahogy tudok. Talán többször, keveset írok, de lehet, hogy csak este jövök. Attól függ, alszanak-e. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)