2011. március 30., szerda

Kedd folytatás

Amint felébredtek és magukhoz tértek a gyerekek, már kezdődött is a kedvenc mese, ezalatt meg is ették a gyümölcsöt, ami ma 2 alma és 2 babapiskóta volt összeturmixolva. Ügyesen megették.
Miután Mamáék is hazaértek, és még mindig jó idő volt, felöltöztettük a két gyerkőcöt és irány az udvar, majd az utca! Legyen már levegőzés ma is, ezért is nem értem, miért nem alszanak még most sem. :(
Mamáék hoztak kagyló homokozót, persze kettőt, hogy nehogy vita legyen, az egyik kék, a másik sárga. :) Ki is próbálták a gyerekek, a szomszédból kért Papa egy vödör homokot, ott épp építkezés van, aztán majd lesz hozva később több is, csak ez most azért kellett, hogy ki tudják próbálni. :))
Miután megunták a dolgot, fogták a kismotorokat és irány az utca Mamával és Papával, én is kimentem, csak én a kisbolt felé vettem az irányt, hogy legyen friss pékárunk és tejünk mára is. :) Gyorsan megjártam, 18:15-re értem haza, a többiek is épp akkor értek a sarokra az ellenkező irányból, két kisutcányit mentek, gondoltuk, jól kifáradtak, megéheztek.

Idebent kézmosás után már kapták is a kaját, megettek két kiflit enyhén megvajazva és sonkával a belsejében...
Ittak teát, majd játszottunk. Nem igazán tetszett most semmi, főleg Levikének.
Mamát egyszerűen nem hagyta kimenni, ahogy felállt az ágyról, már Levike lökte is vissza, hogy üljön. Ha ott ült, akkor szépen játszott, de ha felállt, az már nem tetszett. :) Mégis azért kb egy órára csak ki tudott menni Mama, 20 óra körül visszajött, annál előbb úgysem érdemes fürdetni Őket most még, nagyon nem álltak még át az "új órára". :( 20 órakor még egy doboz joghurtot is megettek, tejből meg már nem is tudom mennyi repeta kellett. Majd jól átázik a pelus reggelre, mára is nedves volt a Livikéé. :(

A fürdésnél minden rendben volt. Livike egy hang és nyekergés nélkül tűrte a vízből való kivételt és a többit is, Mama fürdette a Lányt, Levikét én fürdettem, de Ő törölte, én csináltam a szokásos pakolást és ágyazást.

Először mindketten szépen feküdtek és itták a tejet, néztük a filmet...
Később járkálni kezdtek meg játszani is, de csak szépen, bár Levike levette a hálózsákját, visszaadtam és viszonylag nyugalom volt.
Apa 22 óra után nemsokkal ért haza. Akkor már mindketten aktívan fent voltak, járkáltak és be is indultak, hancúroztak, nagyokat kacagtak, amivel épp nem lenne baj, ha mindezt nem éjfélhez közeledve csinálnák, és nem az ágyon meg akörül rohangálva, dobálva magukat. :(
Még mindig nem alszanak, de már elcsendesedtek.. Livike talán már mindjárt alszik, Levike még halkan beszélget, most épp azt nehezményezi, hogy vége lett egy vicces akadályversenynek valamelyik csatornán. Kézen járva kellett megtenniük a versenyzőknek egy nehéz útvonalú pályát, ezt szinte hang nélkül nézték a gyerekek, ültek az ágyon mindketten és csak bámulták és nevették, ha valamelyik elesett.. :D
Jó lenne most már ha végre elaludnának, letehetném Őket az ágyaikba, hogy mi is alhassunk Apával...

Nagyjából ennyi lenne a mai nap, holnap majd meglátjuk hogy alakul a program. Elvileg én leszek "szabad", apa itthon lesz, de ez úgyis csak kb 2 órát szokott nekem jelenteni, amit távol vagyok, azt is már délután, amikor alszanak. Ez eddig 13 óra után már simán ment, most meg majd meglátjuk... Nem jó ez így, hogy későn alszanak, mert itt az eredménye. :( Ha viszont nem alszanak semmit, az sem jobb a délután és az este hangulatára nézve, viszont este előbb alszanak. Ki tudja melyik a jobb..?! :)
Nna.. holnap jövök, ahogy tudok. Vagyis már ma. :)
Sokadjára csak megírtam ezt is, nem számoltam, de vagy 8 részletben sikerült.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)