2009. december 7., hétfő

Vasárnap

Nem írom újra, nem törlöm ki.
A tegnap este elkezdett bejegyzésemet folytatom, akkor kb. 9 óra volt amikor elkezdtem írni, csak utána nem tudtam már vissza jönni.
Tehát:

Bár már este van, még nem mondhatom el, hogy vége a napnak, mert még nem alszanak, hiába fürdettük Őket később, mint ahogy szoktuk.
Most megy a "buli", kiabálnak egymásnak, egyelőre jól elvannak, pedig már aludni kellene.
Na de ez is jobb, mint ha sírás lenne. Biztos lesz az is, nem ússzuk meg mára sem.

Hol is fejeztem be? Ja igen. ott, hogy hamarosan főzelék evés következik.
Következett is, 14 órakor.
Livikével kezdtem. Elég jól megette, végül is megette mindet, de hát hogy..!
Hordozóban egyfolytában fújt, az ölemben úgy-ahogy ette. A vége felé már ott is sírt.
Olyankor kicsit abbahagytuk, játszogattam Vele, volt is vigyorgás meg minden, de ahogy újra közelítettem a kanállal kezdődött az egész elölről. Valahogy csak sikerült lekőzdeni azt az üveg kaját. :)
Következett Levi. Szokásától eltérően most Ő sem ette nyugisan a hordozóban a kaját, hát kivettem ölbe. Ott ette. :) De folyton a szájába nyúlkált, forgolódott meg minden, de ez az adag is csak bement nehezen.
Egy óra hossza volt kereken a két gyerkőc etetése.

Persze utána már nem aludtak. Egy jó darabig a földön voltak, ott jól eljátszottak egymással is, meg velem is. :)
16 órakor gondoltam most már csinálok kaját és beteszem Őket a kiságyba, hogy végre ki tudjak menni megsütni a húst. Úgy is lett, a kiságyból legalább nem tudnak elmászkálni, itt lehetett hagyni Őket. Igaz, 2 percenként beszaladgáltam, vagy legalábbis az ajtóig hallgatózni, hogy van-e már ordítás.
16:30-kor jött haza Apa, akkor már volt. Mármint ordítás. De épp végeztem a kajával, úgyhogy utána már itt voltunk mind a ketten. :) És még enni is tudtunk! :)
Nem voltak "rosszak", mondhatom, hogy egész nap jól viselkedtek kivéve a két etetést. :)
 19:45-kor kezdtem el az esti kajájukat készíteni, addig olyan jól eljátszottunk, gondoltam jól fárasszuk le Őket, hátha hamarabb elalszanak, vagy legalább később kelnek majd fel.
Végül 20:15-kor kezdtünk neki a fürdetésnek Apával, akkorra már látszott, hogy nagyon álmosak. Mind a hárman. :))
Gyorsan kész lettünk, mire a fürdésre kerül a sor, előtte már van csupaszkodás is, torna meg ilyenek.. úgyhogy akkor már csak gyorsan fürdeni kell meg öltözködni. :)

Szépen el is kezdték enni a kajájukat, úgy tűnt minden OK, de egy idő után úgy gondolták, hogy még egyáltalán nem akarnak aludni és kezdődött a már említett hancúrozás.

Közben Mamáék is haza értek a bowling versenyről, (Első helyezett lett Mama! Aranyérmet kapott! Papa is játszott, Ő pedig ezüstérmet szerzett. Innen is gratulálok Nekik! :)  ) persze beköszöntek, Nekik is furcsa lenne, ha egy nap egyáltalán nem látnák a gyerekeket... Volt már rá példa, de Mama szerint elég rossz érzés volt. Hmm.. Mi lesz ha egyszer valaha elköltözünk?:)) Kilátás erre jelenleg nem sok van, de örökre úgyse lakhatunk itt. Egyszerűen nem férünk el. :( Ez a lakás két embernek megfelelő, de négynek már kicsi. :( Na de most nem ezt akartam írni, hanem hogy miután még Mamáékkal is kijátszották magukat (kb 5 percig voltak bent) Livikét beletettem a hordozóba, Levi meg maradt kint a nagy ágyon. Mert előtte már kikerült, mivel a nagy kacarászásnak természetesen sírás lett a vége.
Livike kb 1 órányi hintázgatás után elaludt, de a biztonság kedvéért még vártam fél órát, hogy biztos mélyen aludjon, és utána tettem a helyére.
Levi pedig szépen elaludt a nagy ágyon, úgy, mint a nagyok, oldalra fordulva, bekuporodva, ügyesen. :) Ott feküdtem a háta mögött (néztem a tévét) de ha nem vagyok ott is elaludt volna. :) Ő is ment a helyére akkor, amikor Livi.

Végre lefekhettem én is.
Nem alhattam sokat, amikor Livi sírására felébredtem azt hittem van már vagy hajnal 2, erre még csak 23:45 volt... Na mondom ez jó. Gyors kajakészítés és azzal vissza is aludt.
Egészen reggel 6:40-ig sikerült aludniuk, ezáltal nekünk is. :)

És hogy el ne felejtsem már, elveszek a részletekben a legfontosabbat meg kihagyom a vasárnapból.
Dátum szerint könnyű lesz megjegyezni, december 6. :
 Levikének is érezni lehet az első fogacskáját! :)
Neki úgy tűnik bal alsó középső foga lesz az első ami ki fog bújni.
Az ínye már fehér, kézzel érezhető, de még nem látható. Majd az lesz. :)

Nna. 10 óra, a gyümölcs kész van, csak arra vár, hogy megegyék. Az meg ugyebár csak úgy lehetséges, ha megetetem. Vagy megetetjük. Jobb lenne úgy, ha Mama ráér. Ha nem, akkor egyedül. Meg kell ezt nekem szoknom. :)

Az este készült képekből meg majd teszek fel később párat. :)

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)