2009. december 6., vasárnap

Livike a középpontban

Az utóbbi pár napban nagyon úgy tűnik, hogy Livi az, akivel többet kell foglalkozni.
Levi sincs elhanyagolva persze, meg általában eddig pont az ellenkezője volt igaz, most mégis kicsit örülök annak, hogy legalább Ő viszonylag nyugton van.

Livike nyűgös. Livike sír éjjel, sír napközben, néha alszik, eszik, - na az evés külön posztot érdemelne, de nem kap:) - és ezen kívül is csak sír, panaszkodik, igényli a közelséget, de ha ott vagyok az se jó, szóval nem tudom meddig tart ez még.
És mi lesz ha majd Levinél is elkezdődik. Mert előbb utóbb el fog az biztos.
Meg majd egyszerre is lesz ilyen, az is biztos.

Nem igazán szoktam tudni, hogy mikor mi a baj, de most szinte biztos vagyok benne, hogy a foga.
Ma sikerült megnéznem, az első már kb félig kint van, vagy még jobban, nem tudom, de látszik. :) A második még nincs kint. Az még csak készül kijönni, áttörni.

Szegény Lány éjjel 2kor is felébredt, vigasztalhatatlanul sírt... de nagyon! :(
Bekentem az ínyét, még jobban sírt... felvettem, sétálgattam Vele, na úgy jó volt, de azt meg én nem bírtam volna sokáig. Fekve, ülve nem volt jó.
Csináltam egy kis kaját és azzal elaludt. Bár eleinte csak rágta a cumit. Reggel mégis üres volt az üveg. :)

Ma a gyümölcsevésen már túl vagyunk, hát..... Kb háromnegyedig elég jól megette Livike, köpködött, de nem nagyon. Ölben etettem, ahogy Mama szokta mostanában, a hordozóban egyáltalán nem akart enni. Az a baj, hogy a vége felé már sehogy nem evett, csak sírt...
Álmos volt. Alhatott volna pedig előtte is, de nem tette, aztán meg már nem bírt magával.
Két kanálnyi marad végül is, elég jól megette csak sokáig tartott.
Mire Levit is megetettem - Őt most könnyen sikerült szerencsére - Livi elaludt a hordozóban.
Levit kivittem a babakocsiba, de szerencsére Livi is felébredt, így Őt is felöltöztettem és kivittem.
Hát a Lány 40 percet maradt, utána muszáj volt behoznom, hogy ne sikítozza fel Levit, Levi pedig 1 órát volt kint, Ő is felébredt, most a kiságyban van és ott eszi a kajáját, amit elvileg a gyümölcs után szoktak megenni alváshoz..
Ebédig még van idő, kb. egy óra.
Mondjuk én nem siettetném, mert tudom, hogy nem lesz könnyű menet... :(

Jó lett volna, ha hozzák a szokásos kint alvós idejüket ami minimum 2 óra hossza szokott lenni, mert akkor talán én is tudtam volna csinálni magamnak valami kaját..
Ha Levi elalszik még, akkor ki tudok menni, de így nem merem itt hagyni.
(idebent nem főzünk olyan kajákat ami "szagos" mert sose szellőzne ki, tele lenne az egész kis lakás... Közvetlen mellettünk van a garázs, aminek egy része le van választva olyan nyári konyha félének, azzal a különbséggel, hogy nekünk a téli konyha is az, ha komolyabban akarunk főzni. :)
Kávé, tea, tejbegríz, szóval ilyen dolgokat persze itt is megfőzünk, de pl húst sütni már nem szoktunk. Márpedig én azt szeretnék magamnak, meg akkor már vacsorára is maradna úgy is belőle. Lehet, hogy eleve vacsora lesz belőle. :)
Remélem alszanak még ma, és meg tudom majd csinálni. :)
Addig meg van csoki meg ilyesmi, meg gyors poharas zacskós leves. Nem fogok éhen halni. :)

Szóval visszatérve Livire, ha minden egyes fogával így meg fog szenvedni, az nem lesz jó. :( de ez is olyan dolog, amin mindenkinek túl kell jutnia, így nekünk is.

Ennyi hirtelen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)