2009. december 20., vasárnap

Csendes vasárnap

Eddig legalábbis elég jók voltak ma a gyerekek.
Tegnap éjjel is, mert miután 23 órakor Livit a helyére tettem, mind a ketten aludtak reggel 7:20-ig.
Egyedül kezdtem a napot, Apa most reggelre ment dolgozni, ami azt jelenti, hogy 5-kor kel. Livike mindig fel szokott ébredni a telefon jelzésére, de most nem hogy Ő, még én se ébredtem fel rá. Két eset lehetséges: vagy annyira mélyen tudtam aludni, hogy nem vettem észre, vagy hamarabb fent volt és kikapcsolta az ébresztőt még a jelzés előtt.
4:15-kor tuti fent voltam mert néztem az órát, utána viszont már csak 5:40-kor néztem legközelebb, akkor meg már persze sehol nem volt. :)
Ilyen se nagyon volt még, hogy ne keljek fel ilyenkor amikor reggelre megy dolgozni. Mondjuk a kávéfőzőt este bekészítettem, na meg akkor sincs gond, ha elmarad, egy-két perccel tart csak tovább, annyi meg mindig van :)

A hó szerencsére elállt, valamikor éjjel hagyhatta abba, mert az este hiába lett ellapátolva még 23 óra előtt is, reggel megint csinálni kellett.
De legalább szépen sütött a nap! Még ha meleg nem is volt, sőt, nagyon hideg volt/van!

A gyümölcs evés rendben lezajlott, utána aludtak egy órát kb, majd játék után jött az ebéd, amit most Papával adtunk oda, mert Mama főzött. :) Ügyesen megették mind a ketten.
Még ebéd előtt felöltöztettük Őket és kézben kb 10 percre kimentünk az udvarra, hogy legyenek levegőn is, de a babakocsiban túl hideg lenne.
Utána ismét kb 10 percig itt voltak a konyhában a földön, nyitott ajtónál. Természetesen felöltöztetve és a hordozóban, pléddel betakarva. :)

Az ebédeltetés után ismét a hordozóé volt a főszerep, mert abban vittük be Őket amíg mi is megebédeltünk. :) Szeretnek odabent lenni, új környezet, tágas tér, sok érdekesség a polcokon. :) Livike az asztalon kúszott, ami úgy alakult ki, hogy Papa ölében ült az asztalnál (miután ettünk) és fel akart kapaszkodni, de a terítő zavarta, így levettem a terítőt, úgy már mehetett... Persze ketten négyfelől vigyáztuk, hogy nehogy leessen, mert azt a Lány nem nézte, hogy az asztal területe véges, és igencsak nagyot lehet róla pottyanni. :) De érdekes volt onnan minden ami a szekrény szélén és polcain található. De jól lehetne ott pakolni! :) Azt hiszem...jól megrendeznék ott a dolgokat, ha egyszer odaszabadulnának. :)))

Most kb 20 perce jöttünk ki, kaptak egy kis tápszert hátha elalszanak még vele, mert nagyon álmos volt mind a kettő, de még most 1 perce is hallottam Livikét gurgulázni, úgyhogy Ő biztos nem alszik. Levi esetleg. :)

Na megyek megnézem Őket, meg vasalni is kellene, de szerintem az marad holnapra.
A vásárlásról nem is beszélve, ma már biztos nem jutok el a Sparig, mivel 18 óráig van nyitva, most meg 17 óra múlt, Apa még nincs itthon, Mamáék is bent vannak, gondolom pihennek, majd elmegyek holnap..... Alma van, azt hoztak Mamáék, ami a gyerekeknek kell holnapra. A többi meg majd meglesz.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)