2009. december 17., csütörtök

Egyre jobb. :)

Mármint az evés.
Tegnap délután kaptak grízt, meg kekszes tejpépet is vegyesen (elfogyott a grízes és kipótoltam) szépen megették mind a ketten.
Az este is viszonylag jól telt, Levike tartotta a mostanában gyakori szokását, hogy 22 óra után keservesen felsírt, de hamarosan vissza is tudtam altatni. Lehet, hogy mégis a délután grízes cucc miatt fáj a pocakja? Nem tudom... Csak általában olyan 17:30 körül gondolom, hogy megéheznek, tápszert már nem akarok olyankor csinálni, mert akkor nem esznek este, így kapnak ketten egy jó adagnyi grízt.
Éjjel nem kellett egyikőjükhöz sem felkelni, elég volt reggel 7-kor kezdeni a napot, amiből fél8 lett mert addig csak Livike "beszélgetett", de utána már komolyabbra vette a dolgot, muszáj volt felkelni.

A gyümölcsöt szépen megette mind a két porontyka, Levinek is lehet már újra a nagyobb falatokat adni, nem csak kanál heggyel mint mostanában (a hányás óta óvatosan etettük. )

Apa ment délre dolgozni, az ebédet 13:40-kor adtam oda, először Livinek, utána Levinek. Szépen megették. Egyszerre etetni még mindig nem tudok. Pedig a kaja is egyforma volt.
Gyári üvegeset ettek, mert nem volt időm megcsinálni a házit, pedig sárgarépát akartam ma főzni Nekik, de Papával el kellett mennünk a bankba, ahol ráadásul nem is jártunk sikerrel, mert leállt a számítógépes rendszerük. Hát igen, a technika. Régen volt írógép, meg egyéb mechanikus dolgok, nem volt ilyen gond, hogy ha leáll a rendszer megáll a munka is.

A gyerekek voltak ma kint végre a levegőn is, még a gyümölcs evés után tettük ki Őket, nagyon hideg van, de legalább nem esik a hó.

Most egyelőre jól elvannak, bár nem ártana ha aludnának még egy kicsit délután, de ezt nem én döntöm el. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)