2009. december 5., szombat

Elég nyugis... :)

...napunk volt tegnap! :)
A délután is eltelt szépen, csendesen, elég sok alvással, normális evésekkel, vidám játszásokkal, sok nevetéssel, birkózással.

Persze jött utána az éjszakai műszak! Nem volt vészes, de jobban örültem volna, ha ugyanúgy alszanak reggel 7-ig, mint ahogy tették azt már este 8-kor. Na persze, minden nem lehet tökéletes! :)

Levi ébredt először 21 óra körül, de Ő visszaaludt pár perc pesztra után..

Ezután 22:40-kor Apa arra ért haza, hogy Levi a nagyágy közepén röhög, Livi meg az én kezemben pislog nagyokat! :)
Nem ezt szokta meg!
Én sem.

Livike nem akart maradni, ha letettem sírt, ha felvettem se volt sokkal jobb a helyzet, de nem sírt folyamatosan, csak úgy amikor rájött...
Most már biztos, hogy a második áttörni készülő fogacska kínozza szegénykét!
Kézzel már elég jól érezhető, a másik már sokkal nagyobb! Belenézni nem enged!:(
Amikor bekentem az ínyét először szinte felvisított, majd ész nélkül elkezdte rágni az ujjam, ami a már meglévő foga miatt nekem is eléggé fájdalmas volt.

23 óra körül, gondoltam okosabb leszek, beleteszem a hordozóba korábban, mint előző este, hátha elalszik.
Nem aludt. Csak hintázott, és hintázott, és hintázott.... én meg nem győztem mindig visszatenni a szőnyegre, hogy ne kopogjon a padlón, na meg ne menjen neki a konvektornak.... Végül éjfélkor elaludt.
De túl hamar akartam a helyére tenni. Azt mondják a babáknak 20 perc kell elalvás után amíg már annyira mélyen alszanak, hogy nem veszik észre ha áthelyezzük őket máshová. Livi észrevette, hogy a helyére tettem, újból elkezdett keservesen sírni, közben veszettül tömte a szájába a rágókáját.
Szegény kicsiLány, hát most mit csináljak már Vele....
Egy darabig kézben ringattam, persze letettem magam mellé az ágyba is, nem volt jó egyik sem. Végül újból a hordozóban kötött ki, ott érdekes módon nem sírt. Csak hintáztatta magát rendületlenül, pedig szegénykémnek jól meg kellett dolgoznia vele, mert a szőnyegen nehezebb "hajtani" magát, mint a padlón.. Szépen lendíti a lábát és hintázik, de úgy,hogy volt már rá példa, hogy szinte felborult hátrafelé, ha nem vagyok ott akkor koppan... Ki nem esik mert be szoktam csatolni, csak a derekánál meg a lába között, de megfogja az is, ha véletlen ki akarna esni. :)
Persze elaludtam én is, és 2 óra után ébredtem a nyöszörgésére, biztos kényelmetlen volt úgy aludni, hát hogyne lenne az! Nem szeretném, ha megszokná, hogy csak ott alszik el, pedig nagyon úgy néz ki, hogy afelé tartunk! :(
Tehát a helyére tettem, és aludtam tovább én is. :)

Reggel 7:10-kor már magyarázott, jó kedvű volt a Lány. :) Levi is felébredt, úgyhogy nem volt választásom, kelhettem és indulhatott a nap!

Nap, mint olyan ami süt és melegít, nos az ma nem jellemző sajnos.
Van helyette köd, szitáló eső, vagy csak simán köd és hideg. :(
Ebből következik, hogy megint szobafogságban vagyunk.
Nem tudunk kimenni a babakocsiba levegőzni! :(
Pedig a levegő az nagyon kell(ene).
Szellőztetek ugyan, dehát az nem ugyanaz. :(

Ma eddig minden rendben volt, Apa ma korábban ment dolgozni, konkrétan 9-re, bár 8-ra akart csak nem kelt fel időben... (nem késett el, önszorgalomból szeretett volna előbb menni, mert sok a munka mára) így ma Mamával etettünk.
Livike elég nyűgös volt a főzelék evésnél, még Mama ölében se tetszett Neki most az evés... jól szét is köpte a kaját! :( Mit csinált volna nálam? Bele se merek gondolni....

Most "szabadfoglalkozás" van, jól eljátszogatnak, nevetgélve, néha totál csendben, na olyankor tuti benézek, mert itt már elkezdődött, a "gyanús a csend" dolog, Livi legalábbis már próbálkozik pakolni és megszerezni nem Nekik való tárgyakat. :))

Jó lenne, ha a délután (és az este is!) ilyen jól telne!
Álmodozni azért még szabad, ugye? :)))
De a holnapi napnak is nagyon örülnék, ha jól telne, mert akkor meg teljesen egyedül leszek! Mamáék nem lesznek itthon, Apa pedig úgy tudom 10-re megy majd dolgozni... szóval rámfér majd a szerencse, és sok sok türelem... :)

Nahh... egyelőre ennyi, bemegyek egy kicsit hozzájuk, mert ez a kettesben jajj de jó dolog se tart örökké, próbálom megelőzni a sírás-rívást, unatkozásból adódó hisztit, ilyesmit.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)