2009. december 16., szerda

Esik a hó!

Gondolom ezzel nem mondok újat, hiszen országosan mondták, hogy esni fog.
Máshol az országban már eddig is volt, de nálunk csak ma reggelre lett egy kevés, azóta egyre több, mert folyamatosan esik. Abbahagyhatná már. Utálom. Mondtam már? :)
Le van fagyva a kezem, most jöttem a kisboltból.
Apa főz, ma szabadnapos, Neki kellett egy-két összetevő még a kajához.

A gyerkőcök alszanak, bár ez csak idő kérdése, hogy meddig, mert lassan ebédidő van.
A gyümölcsöt szépen megették, bár Levike nem ette meg mindet mert annyira álmos volt hogy inkább csak nyűglődött, de legalább nem öklendezett.
Az ebédnél majd kiderül, hogy mennyire lesz sikeres.

Tegnap éjjel egyébként elég jól aludtak, Levit altattam még 23 órakor is, mert kb háromszor sírt fel, megint a hasa fájhatott mert pár puki után elaludt rajtam. :)
Livike ébredt 3 órakor, kapott kaját, de kevés lehetett, mert fél4-kor újra adtam egy keveset (90 ml-t mind a kétszer, hogy ne maradjon meg, mert jártam már úgy, hogy megmaradt és reggel elkezdte enni ahogy felébredt... azt, amit már akkor nem lehetett megenni. Gyorsan el is vettem persze:)  )

A gyümit megették 10 óra után nem sokkal, 11 óra óta alvás van, azért gondolom, hogy a kis gyomruk hamarosan ébreszti Őket. :)

Délután el kellene mennem kicsit vásárolni, most már muszáj karácsonyra valamit vennem, mert még talán pénteken lesz esélyem bejutni (Apa akkor is szabadnapos lesz, bár csak félig, mert estére be kell mennie) de nem szeretném az utolsó pillanatokra hagyni a vásárlást. A jövő hét meg bizonytalan, hogy mikor szabad, és én csak akkor tudok menni hosszabb távra mint a kisbolt meg a Spar.

Nahh... most hirtelen ennyi, összekészítem az ebédjüket, aztán ha belefér még söprök egy kört mert ez a hülye hó csak esik és esik... :(
Tél van, mit várok? Napsütést, és 30 fokot:))) Ahhoz máshova kellett volna születni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)