2009. december 22., kedd

Keddi helyzetjelentés....

Jelenlegi (17:26-os):
Livike itt hintázik mellettem a konyhában. :)
Álmos, pedig már fél6, nem nagyon kellene aludnia. Levi alszik.

Na akkor röviden a mai nap:
Délelőtt 10 óra után gyömölcsevés ügyesen.
Utána kb 1 óra alvás, kivételesen egyszerre. :)

13:40-kor ebéd.
Megkóstoltattuk a spenótot pulykahússal (üveges), hát a siker most elmaradt.
Levit rögtön rázta a hideg és öklendezett, de még Livinek sem ízlett! Pedig a KicsiLány eddig a tökfőzeléken kívül mindent megevett, amit adtunk Neki.
Majd később próbálkozunk újra a spenóttal.

Levi kapott alma-öszibarack csirkehúsos kaját, azt tudjuk hogy szereti, meg is ette.
Persze álmos is volt, mert miért ne kaja időre álmosodna el mindig!

Livike pedig bolognai spagettit kapott, Nála már kipróbált kaja ez, szépen megette, nem volt baj, hogy ez már darabos mert 8 hónapos kortól van.

Kaja után kitettük Őket a babakocsiba, igaz csak egy bő fél órára, mert először Livit kellett elaltatni, de nem soká Levi ébredt fel sírva, úgyhogy Ő már nem is aludt vissza, idebent is kellett Neki egy óra mire elaludt.
Livike már nem aludt bent, most is itt kukorékol mellettem. :)

15:30-kor végre elmentem a postára feladni keresztfiamnak a karácsonyi ajándékát, ha már eljutni sajnos nem tudunk. :( Remélem örülni fog! :)
Utána bementem a gyerekorvosi rendelőbe is tápszert íratni, szerencsére csak 1 ember volt előttem, nem kellett sokat időznöm a bacik között.
Ezután még a Sparba szaladtam el, de még holnap így is mennem kell valamerre, mert még mindig van olyan dolog, amit nem tudtam beszerezni karácsonyra. De ha már nem lesz meg, az se nagy gond. de jobb' szeretném, ha mégis sikerülne megszerezni. :)
A legfontosabb ami biztos hogy kell még, az a csomagolópapír. Valamibe tenni kell a dolgokat, bár hogy pl apa ajándékát hogy csomagolom be nem tudom. Holnap már itthon lesz, 24-én is, úgyhogy valahogy meg kell majd oldani, hogy ne lássa amikor az övét csomagolom. :) Biztos lesz majd amikor nem lesz idebent, pl kint főz. :) Esetleg elmegy a boltba valamiért.... Csak legyen már csomagolópapírom :)
A Sparban nem volt, csak valami krepp papír féle, de egyáltalán nem karácsonyos, csak csúnya kék meg sárga színű.... Majd nézek a CBA-ban, ott legutóbb tuti volt. :)
Na ez aztán gondolom nagyon érdekelt mindenkit.... :))))

Ott tartottam, hogy amíg nem voltam itthon Mama volt a gyerekekkel, Ő hozta ki Livit is ide, hogy Levi tudjon aludni. Lassan mondjuk Ő is felébredhetne, mert ha még enni akarok adni Neki akkor most kellene, nem később, mert akkor nem fog enni este.

Livike az előbb vágott be egy jó adag kekszes tejpépet, előtte egy pötty Szívecskés pudingot, hát kinézte a számból, na! :) Annyitól gondolom nem lesz baja. :)
Kapott egy kis gyümölcslét is, úgyhogy szegénykém ha este vagy éjjel szenved, akkor meg lesz az oka, hogy miért.....

Szerencsére nincs már olyan hideg kint, olvad, a mostani mínuszokhoz képest egészen jó idő van.

Na megyek mert hiába hintázgat itt a KicsiLány, csak nyűglődik, beviszem és hátha eljátszogat kicsit a szobában...  De nagyon-nagyon álmos!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)