2009. december 4., péntek

Front van?

Valamire fogni kell. Biztos, hogy befolyásolja az időjárás a gyerekeket is, mint ahogy mindenki mást, csak nem mindenki van vele tisztába hogy hatással vannak rá a frontok.
Csak gondolom, hogy amiatt lehetett az éjszakai hepaj, mert egyéb okát nem találtam a dolognak.
Az történt ugyanis, hogy este úgy 23:30 körül lefekvéshez készülődtünk, amikor Levi elkezdett sírni. Az este folyamán másodjára. Gondoltam kiveszem és gyorsan visszaaltatom, ahogy már korábban is sikerült. Csak épp ez most nem jött össze.
Livi is felébredt, mondjuk azon csodálkoztam volna ha nem, hisz' Levi úgy visított, hogy szerintem arra bárki felébredt volna.
Jó hogy ketten voltunk Apával, mert így Ő Livit vette ki, én meg Levit.
Fél órás altatási kísérlet után Levi viszonylag megnyugodott, feküdt mellettem, de nem aludt. Livi viszont nem akart nyugodni, sírt. Sehogy nem volt jó Neki. Egyébként ma is még olyan nyűgöske volt.
Valószínűleg a második foga lesz az ok, mivel már kézzel érezni lehet egy pici csücsköt. Az első már szépen látszik, bár érezni jobban lehet, mint látni, főleg mivel nem nagyon engedi megnézni. A nyelve mindig ott van. :) De nagyon éles..
Livi végül az este a hordozóban kötött ki, elhintáztatta magát és kb 1:45 volt amikor elaludt és betettem a kiságyába. Akkor már Levi is aludt, Ő is mehetett a helyére. Nem tudom mi volt ez... Lehet, hogy kialudták magukat 20 órától? A kajáját egyikőjük se ette meg este, de nem is voltak éhesek, mert bár csináltunk éjfélkor egy kis ráadást (az estit már nem lehetett megenni, letelt a 3 óra...) épp csak eszegették. Reggelre mondjuk mindkét üveg üres volt. :))
Épp csak pár óra alvás után, 6 órakor Livi megint felébredt és sírt... na mondom gyorsan kimosom a cumisüvegeket és csinálok kaját, de még jó, hogy benéztem mielőtt megcsináltam, mert addigra elaludt... :)
Így csak 7:15-kor keltem, kicsit odavettem magam mellé a Lányt, de egyfolytában piszkált.. nyúlkált és markolt az arcomba, szemembe, hajamba...
Inkább felkeltem és elkészítettem a reggeli kajájukat, meg a mi kávénkat is közben :) aztán kezdődött a nap.

Nem volt eddig különösebb gond, 10 óra után megették a gyümölcsöt, Livi elaludt a hordozóban, Levi az ágyában, de most úgy hallom ébredeznek...
Kint megint elég ködös nyálkás idő van, szerintem ma nem lesz kint alvás.
Így is elég sok trutyi jön az orrukból amikor kiszívatom, meg hapcizgatnak is rendesen.
Hogy most maguktól fáztak-e meg odakint a levegőn, vagy tőlem kapták el, nem tudom. Remélem inkább az előbbi variáció az igaz, ha már így történt...

Ilyen pici gyerekeknek mit lehet adni az influenza megelőzésére? Béres csepp vagy valami nincs Nekik való? Majd utána nézek neten, mert valamit szerintem kellene kapniuk... A D vitamin meg a vas cseppek nem hiszem hogy elég védelmet nyújtanak...

Egyébként úgy néz ki én megúsztam a nagy náthát, mert szinte semmi bajom nincs már, inkább köhögök, de azt is este meg éjjel... tegnap már Neocitrant sem ittam.

Levi úgy rázza a zenélő-forgót a kiságy felett, hogy biztos fel fogja ébreszteni vele Livit is. :(
Valamelyik nap Livi ágyába tettem be délután Levit, egyszercsak arra megyek be, hogy a zenélő-forgó madzagját eszi, valahogy sikerült leakasztania, meg még ketté is szednie a felső részt... Csak remélem, hogy amikor leszedte (a nagy cibálástól gondolom leakadt) nem verte magát vele fejbe... :)

Szóval ennyi van most hirtelen.
Nem unatkozunk, az biztos. Gondoskodnak róla. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)